remedii naturale herpes, herpes prim, herpes simplex, HerpesPrim, prevenirea herpesului

lectura de 3 minute

Din cauza tuturor factorilor interni și externi care ne înconjoară, organismul suferă modificări, aducând cu sine apariția diferitelor erupții cutanate.

Aceste erupții pot avea loc pe întreg corpul, însă unde își fac apariția cel mai frecvent este la nivel facial, zona care are cel mai mult de suferit din cauza factorilor prezenți în jurul nostru.

Virusul Herpes simplex, un subiect prezent cu siguranță în viața ta, mai ales în perioadele mai stresate, este un virus complex care se poate manifesta fie la nivel bucal și ocular, fie la nivel genital.

Principalele cauze care determină apariția herpesului în viața ta sunt:

 • Contactul direct cu o persoană infectată
 • Un sistem imunitar slăbit
 • Răceala și gripa
 • Stresul
 • Alimente care pot provoca alergii
 • Consum excesiv de alcool

Cum poți preveni prin remedii naturale apariția herpesului?

Știai că o viață activă care include un stil de viață haotic poate ajuta la apariția herpesului? Dar, mai știai că prin adoptarea unor remedii naturale poți preveni apariția lui? Faptul că te poți raporta la aceste remedii naturale, oferă mult mai multe opțiuni pentru ameliorarea eficientă a disconfortului și pentru prevenirea viitoarelor focare de herpes.

Trebuie să cunoști faptul că principalele remedii naturale pentru prevenirea apariției herpesului fac strict referire la adoptarea unui stil de viață sănătos, respectiv:

 • Evită produse ce conțin acid: se recomandă evitarea consumului de sucuri acidulate, alimente procesate care tind să conțină aciditate ridicată, mezelurile, sucul de fructe.
 • Evită produsele cu zahar adăugat: încearcă să eviți alimentele bogate în zahăr adăugat, ciocolata, bomboanele, cerealele rafinate și ia în considerare delicii naturale, cum ar fi bananele și portocalele, pentru deserturile tale.
 • Evită alimentele procesate: încearcă să elimini alimentele foarte procesate, cum ar fi mesele congelate, produsele din cereale rafinate și bomboanele din dieta ta.
 • Evită alcoolul: alcoolul se descompune în corpul tău la echivalentul unui zahăr. Astfel, eliminarea lui te poate ajuta la prevenirea apariției herpesului. Înlocuieștel cu sucuri naturale făcute în propria ta casă.

Extracte din plante și remedii naturale pentru prevenirea herpesului

Extractul de Măslin este bogat în compuși antioxidanți care reduc aparițiile virozelor, a infecțiilor pielii, a herpesului.

Extractul de Păpădie ajută la eliminarea lichidelor și toxinelor din organism. Datorită conținutului bogat în vitamina A și C se recomandă ca un bun antioxidant în prevenirea apariției herpesului

Extractul de Brusture este un remediu plin de beneficii, având proprietăţi antibacteriene, antifungice, diuretice şi detoxifiante. Un avantaj principal în prevenirea și tratarea herpesului este că ajută la calmarea pielii şi vindecarea acestor tipuri de afecţiuni.

Extractul de Ghimbir are rol principal antioxidant și energizant, contribuie la reducerea inflamațiilor și la îngrijirea pielii, aspecte dobândite pe timpul infecției din organism, dar cel mai important aspect este că previne infecțiile la nivel oral.

Extractul de Lemn-dulce favorizează vindecarea rapidă a leziunilor țesuturilor mucoase și a pielii, reduce cicatricile, dar mai ales, reduce roșeața și iritația cauzată de aparițiile cutanate.

Zincul are rolul de a activa celulele imunitare, de asemenea protejează celulele sănătoase de infecție și previn recurența infecției cu virusul hepatic.

Când la interior acţionezi, herpes nu mai vezi! remedii naturale herpes, herpesprim, herpes simplex, herpes prim, prevenirea herpesului

HerpesPrim este un produs specializat pentru a combate erupțiile cutanate cauzate de Herpes simplex. Conține 13 extracte premium, esențiale, care acționează din interior, având rezultate benefice remarcabile asupra țesuturilor afectate de herpes.

Cum acționează HerpesPrim pentru a preveni herpesul:

 • Stimulează activitatea sistemului imunitar în prezența virusului Herpes simplex
 • Limitează multiplicarea și recurența în organism a virusului
 • Calmează inflamaţia, roşeaţa si senzaţia de iritare
 • Are efect antioxidant

HerpesPrim se poate folosi ca adjuvant în: herpes oral, herpes genital, herpes ocular, deficiențe imunitare, viroze și erupții cutanate de cauze virale sau bacteriene.

HerpesPrim se poate achiziționa la un preț avantajos de pe shop-ul nostru online www.herbagetica.ro sau din magazine naturiste și farmacii partenere.