Organismul uman funcționează ca un tot și fiecare organ este important. Este esențial să înțelegem cum funcționează, de ce anume are sau nu nevoie. Ficatul este un organ complex cu cele mai multe și diversificate funcții din organismul uman. Dacă acesta începe să nu mai funcționeze cum ar trebui, apar diverse afecțiuni cea mai gravă fiind hepatita (una dintre cele mai frecvente infecții ale ficatului).

Cum putem preveni și trata, dacă este nevoie, diversele afecțiuni ale ficatului? Printr-un stil de viață sănătos tradus prin mișcare și sport, dar și o dietă sănătoasă. Totodată, remediile fitoterapeutice sunt o soluție 100% naturală la care ar trebui să apelăm din prima. Formula Hepato Curcumin95 este recomandată datorită ingredientelor naturale, plante specializate în protejarea şi detoxifierea ficatului, dar și asocierii Curcuminului cu Piperină.

Cu ce ajută acest produs?

  • protejează și detoxifică celulele ficatului
  • scade nivelul transaminazelor
  • antioxidant
  • stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T și a factorului de necroză tumorală
  • antiseptic
  • stimulează secreţia biliară
  • diuretic
  • scade colesterolul
  • antibacterian
  • tratează hepatita virală

Ceea ce îl recomandă sunt ingredientele sale. Plante atent selecționate, extracte standardizate de cea mai înaltă calitate!

Schizandra (Schisandra chinensis) extract 4:1 – Schizandra este o plantă originară din China şi Japonia. Fructele sale au toate cele cinci arome la un loc: dulce, sărat, acru, amar şi iute. Fructele conţin peste 30 de tipuri de lignani (schizandrin, deoxischizandrin, gomisin, pregomisin etc), schizoandroli, fitosteroli, vitamina C şi E, dar şi uleiuri volatile. Extractul din fructe este un foarte bun antioxidant, având şi proprietăţi astringente şi antiseptice, însă este remarcabil pentru rolul de detoxifiere și protejare a ficatului. În peste 76% din afecţiunile hepatice, reduce nivelul transaminazelor serice şi îmbunătăţeşte funcţiile hepatice în leziuni hepatice, consum excesiv de alcool, virusuri, toxine, acumularea de grăsimi în interiorul celulelor, reduce producţia de metaboliţi intermediari reactivi din faza I şi stimulează faza II de detoxifiere hepatică.

Anghinare (Cynara scolymus) extract standardizat cu 2,5% acizi cafeilchinici– Stimulează secreţia biliară, are acţiune diuretică şi scade nivelul colesterolului „rău“ din sânge.  Extractul de Anghinare protejează ficatul și detoxifică organismul.

Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1 – Armurariul este o plantă cunoscută de pe vremea lui Hyeronimus Bosch (595), fiind utilizată pentru afecţiuni hepatice încă din secolul al XVIII-lea. Extractul acestei plante susţine sănătatea ficatului şi a vezicii biliare.

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide – Îmbunătăţeşte activitatea ficatului, având efecte asupra capacităţii acestuia de a detoxifia chimicalele xenobiotice (compuşi chimici care se găsesc în organism, dar care nu sunt produşi de către acesta).

Capacitatea curcuminoidei de a inhiba o serie de factori, cum ar fi Factorul Nuclear – kappaB, care modulează multe citokine proinflamatorii și profibrotice, precum și proprietățile sale antioxidante, îi oferă o eficiență ridicată în tulburările hepatice. Curcumin95 C3 complex atenuează leziunile hepatice induse de etanol, tioacetamidă, supradozaj de fier, colestază acută subcronică și cronică, tetraclorură de carbon, intoxicație, ciroză.

Brusture (Arctium lappa) extract 4-6:1 – Acest extract are proprietăți detoxifiante, antioxidante și antibacteriene. Rădăcina brusturelui conţine uleiuri eterice, substanţe amare, săruri minerale şi vitamine din complexul B.

Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizină – Rădăcina de Lemn-dulce este folosită în scop terapeutic datorită conţinutului de flavonoide (antioxidanţi importanţi). Glicirizina este compusul-cheie din Lemnul-dulce, deoarece are cele mai multe proprietăți terapeutice. Datorită glicirizinei, Lemnul-dulce previne distrugerea celulelor hepatice și ajută la tratarea hepatitei virale.

Zeolit standardizat cu 83% clinoptilolit – Zeolit sub formă de pulbere este administrat în cazuri de hepatită virală, cât şi cronică, efectele fiind benefice. S-a observat că Zeolit pulbere are efect protector şi încetineşte evoluţia hepatitei.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină – Extractul de Curcumin95 C3 complex asociat cu piperină are o capacitate hepatoprotectoare mult mai însemnată, deoarece biodisponibilitatea în organism creşte cu până la 2000%.

Protejează-ți ficatul în mod natural. Alege remedii 100% naturale!

hepato-curcumin