Produs NOU cu fier natural: Feronix

Motivația noastră de zi cu zi este de a aduce în casele voastre remedii naturale eficiente și bine concepute pentru a servi în beneficiul sănătății. Așa a început și întregul proces de creare și lansare a produsului Feronix, creat cu dedicație pentru formarea hemoglobinei și absorbția completă a Fierului în organism! Compoziția sa unică, formată exclusiv din extracte 100% naturale, îi aduce două avantaje majore: absorbția ridicată și lipsa efectelor secundare prezente la suplimente cu fier.

Compoziția atent selecționată a produsului Feronix aduce promisiunea unui produs cu fier natural superior, sub formă de Fier bisglicinat, eficient și perfect asimilabil. Importanța fierului pentru organism este tot mai bine înțeleasă de către consumatori, dar și de către specialiștii medicali. Așadar, vom vedea în cele ce urmează, de ce avem nevoie de Fier și de ce Feronix, fier natural.

Care este rolul fierului în organism?

Fierul joacă un rol critic în transportul oxigenului în organism și formarea sângelui, în mod special a hemoglobinei. Este un mineral pe care îl obținem doar din alimentație și de care avem nevoie pentru realizarea mai multor procese metabolice în organism, de la producția de energie, la procesul de creștere și dezvoltare, livrarea oxigenului la toate organele, sinteza hormonilor și funcționalitatea sistemului imunitar.

Principalul rol al Fierului este de a produce două molecule importante: hemoglobina și mioglobina. Hemoglobina este masa colorantă a globulelor roșii din sânge și este necesară pentru transportul oxigenului la toate celulele din corp. Iar, mioglobina asigură transportul oxigenului la nivelul sistemului muscular.

Deficitul de Fier:

Deficitul de Fier, sau carența de Fier, este destul de frecvent, fiind cauzat adesea de lipsa aportului de Fier din alimentație. Lipsa fierului scade producția de hemoglobină și reduce aportul de oxigen al organismului. În stadiu avansat, deficitul de Fier cauzează anemie feriprivă sau probleme cardiovasculare.

Simptomele deficitului de Fier:

 • Oboseală
 • Dureri de cap
 • Lipsa capacității de concentrare
 • Lipsa poftei de mâncare
 • Dificultăți de respirație
 • Insomnie
 • Stări de amețeală
 • Paloarea pielii și a mucoaselor
 • Fragilitatea unghilor și a părului
 • Sistem imunitar slăbit
 • Mâini și picoare reci

Cauzele carenței de Fier:

Există mai mulți factori care pot determina apariția deficienței de Fier, aceştia fiind legați adesea de stilul de viață și alimentaţie, dar și anumite afecțiuni pot influența nivelul de Fier din organism:

 • Dieta alimentară lipsită de Fier. Din dietele vegetariene sau vegane lipsesc sursele animale de proteine care sunt bogate în Fier, așadar, persoanele care urmează astfel de diete, sunt predispuse la deficiențe de Fier.
 • Fierul fiind parte componentă a hemoglobinei, pierderea de sânge automat scade nivelul de Fier din organism. Femeile cu menstruaţie abundentă pot suferi de o ușoară formă de anemie. Hemoragia interna cauzată de un ulcer la stomac sau cancer este un alt factor, iar anumite medicamente, administrate greșit, pot afecta procesul de absorbție a Fierului.
 • Absorbția deficitară. Anumite boli pot afectă procesul de absorbție intestinală a nutrienților, absorbția de Fier fiind și ea afectată. Boala celiacă poate fi o cauză, dar și intervențiile chirurgicale asupra sistemului intestinal influențează absorbția de Fier.

Fier Natural Feronix – formulă concentrată ușor de absorbit și fără efecte secundare

feronixFeronixprin formula concentrată și extractele 100% naturale, asigură absorbția completă a Fierului în organism și crește producția de hemoglobină cu efect antianemic. Combinația de Fier bisglicinat, cu Vitamina C naturală, Acid Folic și complexul de B-uri, din sursă naturală, asigură absorbția ridicată a produsului în organism, fără a provoca efecte adverse precum: greață, diaree, constipație, vărsături sau indigestie.

 • 30 mg Fier bisglicinat
 • Formă superioară de Fier cu biodisponibilitate și absorbție ridicată
 • Formulă concentrată, Fier ușor asimilabil, fără efecte secundare
 • Absorbţie ridicată de Fier prin formula îmbogățit cu Vitamina C, Acid Folic și complexul de B-uri
 • Conține extractele de Ashwagandha și Urzică pentru stimularea producției de hemoglobină
 • Capsulă vegetală

Fierul ca supliment alimentar este disponibil în mai multe forme, cel mai eficient ca biodisponibilitate și absorbție fiind Fierul bisglicinat. Această formă superioară de fier chelat este format din două molecule ale aminoacidului glicină, asigurând absorbția ridicată. Avantajul în plus este că nu provoacă efectele secundare gastrointestinale, specifice altor forme de fier: greață, diaree, vărsături sau indigestie. Rata sa de absorbție este și de ori mai mare comparativ cu fumuratul de Fier sau sulfatul de Fier. 

Vitamina C naturală nativă, extrasă din Acerola crește absorbția de Fier. Ea transformă moleculele de Fier într-un format solubil, ușor asimilabil de către celulele mucoasei gastrointestinale. De asemenea, previne efectele negative cauzate de substanțele care inhibă acțiunea Fierului: calciul, proteinele din produsele lactate sau cafeaua. Vitamina C poate crește cu până la 67% rata de absorbție a Fierului.

Acidul Folic extras din Drojdie-de-bere stimulează producția hemoglobinei este necesar pentru formarea hemului, compus organic, de care se leagă Fierul în formarea hemoglobinei. Studiile clinice efectuate asupra persoanelor anemice, au demonstrant că nivelul hemoglobinei crește cu până la 52% la administrarea concomitentă de Fier cu Acid Folic.

Feronix se recomandă:

 • Persoanelor care suferă de anemie și au carență de Fier
 • Femeilor cu menstruații abundente, căci pierderea de sânge poate cauza deficitul de Fier
 • În timpul sarcinii, când o mare parte din Fierul din organism este concentrat pe dezvoltarea fetusului
 • Persoanelor care au o afecțiune gastrointestinală, care afectează procesul de absorbție a Fierului la nivel intestinal
 • Persoanelor cu diete vegetariene/vegane care nu includ alimente bogate în Fier

Feronix se poate folosi ca adjuvant în: anemie feriprivă, nivel scăzut de hemoglobină, oboseală și nivel scăzut de energie, probleme de concentrare, dureri de cap, menstruație abundentă, probleme respiratorii sau recuperarea după intervenții chirurgicale majore.

Feronix, formă superioară de fier și antianemic , se poate achiziționa la un preț avantajos de pe shop-ul nostru online www.herbagetica.ro sau din magazine naturiste și farmacii partenere.

Asocierea Fierului bigliscinat cu Vitamina C și Acid Folic maximizează absorbția Fierului în organism și producția de hemoglobină. Prezența celor trei elemente în Feronix garantează eficiența ridicată a produsului fără a crea efecte adverse.