Devirox este cel mai nou membru al familiei Herbagetica. Povestea acestui produs a început de mai multe luni, poate chiar ani. În urma cercetărilor noastre și a analizelor de piață, mereu scriam pe tabla cu idei noi și „produs antiviral natural”. Timpul și eforturile noastre ne-au condus în a lansa alte produse dedicate pe infecții urinare, stres și echilibru hormonal sau formule cu vitamine și minerale 100% naturale. Dar, iată că nevoile actuale dictate de criza medicală din prezent, ne-au făcut să conștientizăm cât de important este să vă oferim un produs dedicat în tratamentul infecțiilor bacteriene și virale.

Avem toată încrederea că acest produs se va plia perfect pe nevoia de a avea o alternativă naturală pentru a trata eficient infecțiile bacteriene și virale, pentru un sistem imunitar puternic și pentru a curăța și proteja tractul respirator. Dar, vă întrebați cu ce e Devirox diferit? Hai să vedem!

Produs nou cu efect antiviral, imunostimulator și protector pulmonar: Devirox

Devirox este un produs cu o complexitate unică a compoziției care reunește 12 extracte naturale, vitamine și minerale organice într-o formulă cu efect antiviral, imunostimulator și de protecție a tractului respirator.

Sensibilitatea sistemului imunitar lasă sistemul respirator vulnerabil în fața infecțiilor bacteriene, virale sau fungice. Devirox are un triplu efect în beneficiul sănătății: fiind un antiviral intens, imunostimulator și protector al tractului respirator.

Cele 12 extracte din compoziția Devirox au fost atent selecționate pentru a livra un produs cu acțiune eficientă, concentrată pe efectul antiviral și pe nevoile sistemelor imunitar și respirator.  

Extractul de Astragalus

Rădăcina de Astragalus este o plantă cu efect puternic antiviral, care se folosește de secole în medicina tradițională Chineză pentru întărirea sistemului imunitar. Astragalus activează producția celulelor imunitare, stimulând organismul să lupte cu răceala, gripa sau infecția. În plus, crește și producția unor celule proteice cu rol antimicrobian, care se regăsesc în tractul sistemului respirator, protejându-l de infecții bacteriene și virale.

Beneficiile suplimentare ale rădăcinii de Astragalus sunt: efectul antiinflamator, prevenția dezvoltării astmului bronșic și capacitatea de a crește rezistența organismului la stres, reducând nivelul de cortizol.

Extractul de Frunze de Măslin

Extractul de frunză de Măslin are proprietăți antivirale remarcabile și se folosește pentru a trata atât răceala cât și afecțiunile respiratorii grave precum bronșita, pneumonia sau tuberculoza. Oleuropeina este o componentă unică a frunzelor de Măslin, care oferă un gust caracteristic, înţepător şi astringent. Proprietăţile antioxidante, antiinflamatoare şi de combatere a acțiunii virusurilor se datorează acestei componente active specifice frunzelor de măslin.

Studiile clinice demonstrează faptul că Oleuropeina crește capacitatea naturală a organismului de a lupta contra virusurilor și a bacteriilor, pe două căi. În primă instanță, este stimulat procesul de fagocitoză, acțiune prin care sistemul imunitar distruge celulele dăunătoare. În al doilea rând, Oleuropeina blochează capacitatea de replicare a bacteriilor și a virusurilor.

Vrei să citești mai multe despre extracte cu efect antiviral? Vezi și articolul: 9 suplimente antivirale naturale incredibil de puternice!

Zinc

Zincul este un mineral esențial pentru a lupta cu infecțiile de orice tip, fie pe cauză bacteriană, fie virală. Expunerea curentă la virusuri și bacterii ne consumă aportul nutrițional de Zinc, dirijat în sprijinul imunității. Așadar, rată de deficiență de Zinc în rândul populație este destul de mare. Un organism cu deficit de Zinc va consuma inclusiv depozitele de Zinc din ficat, astfel sistemul imunitar rămâne expus în fața unei infecții virale sau bacteriene, sau chiar prezintă riscul de a dezvolta boli autoimune.

Prin suplimentarea dietei cu Zinc, se asigură acțiunea sa pe două planuri: 1) este stimulat și activat răspunsul antiviral natural al sistemului imunitar, și 2) administrarea de Zinc inhibă replicarea virusului și agravarea simptomelor asociate unei infecții virale.

Extractul de Ganoderma

Ganoderma este considerată planta perfectă pentru persoanele cu un sistem imunitar slăbit din cauza stresului. Are efect adaptogen și imunomodulator. Scade răspunsul imunitar atunci când este hiperactiv și îl stimulează când organismul este slăbit. În cazul unei infecții în corp, Ganoderma stimulează producția de celule imunitare care distrug bacteriile și crește eficiența celulelor T.

Extractul de Ghimbir

Ghimbirul are efect antibacterian și antiviral, cu beneficii dovedite clinic în combaterea virusului respirator sincțioal (RSV), care poate cauza multiple afecțiuni respiratorii. Ghimbirul stimulează celule respiratorii să secrete o proteină antivirală care combate infecția la nivelul tractului respirator. În plus, stopează formarea de mucus și eliberează căile respiratorii congestionate.

Vitamina D3

Vitamina D3 intervine asupra celulelor imunitare T care sunt activate pentru a combate virusurile și bacteriile. Celulele T conțin receptori ai Vitaminei D3, ceea ce înseamnă că eficiența lor se atinge doar în prezența acestei vitamine. Drept urmare, o carență a vitaminei D3 este asociată cu un sistem imunitar slăbit predispus la infecții. Vitamina D3 activează și un tip de peptide cu efect antimicrobian și permite eliminarea bacteriilor înainte de declanșarea infecției.

Devirox reunește toate extractele enumerate mai sus și nu numai. Efectul său antiviral intens este completat și de extractele de Lemn-dulce, Gheara-mâței, Schizandra, Grapefruit, Pelin Negru, Acerola standardizat în Vitamina C.

deviroxDe ce să alegi Devirox pentru sănătatea ta?

  • Antiviral natural intens
  • 12 extracte naturale intense dintre care 9 extracte sunt standardizate
  • Triplă acțiune: antiviral, imunostimulator, protector pulmonar
  • 6 extracte antivirale de Astragalus, Măslin, Gheara-mâței, Grapefruit, Lemn-dulce și Pelinul Negru
  • 6 extracte imunostimulatoare: Ganoderma, Astragalus, Gheara-mâței, Vitamina C, Vitamina D3 și Zinc
  • 5 extracte dedicate pentru curățarea sistemului respirator: Ghimbir, Lemn-dulce, Măslin, Ganoderma și Schizandra
  • Capsulă vegetală

Devirox se poate folosi ca adjuvant în: infecții virale, infecții bacteriene, gripă, viroze respiratorii, răceală, tuse, afecțiuni respiratorii/pulmonare: pneumonie, TBC, bronșită, deficiențe imunitare.

Devirox, antiviral intens, se poate achiziționa la un preț avantajos de pe shop-ul nostru online www.herbagetica.ro sau din magazine naturiste și farmacii partenere.

Complexitate și efectele extractelor din Devirox îl recomandă de la sine. Ne bucurăm astfel că putem livra un produs eficient, bine conceput, în scopul sănătății consumatorilor noștri actuali, dar și viitori.