Produs NOU. Complex vitamine si minerale naturale: Detrix Complex

Te întrebi frecvent dacă ai un aport corect de Vitamina D3? Ar trebui să completezi întrebarea prin a te asigura dacă ai și un aport corect de Calciu, Vitamina K2 și Magneziu. Din acest motiv, am creat schema de tratament completă prin produsul Detrix Complex. Detrix Complex are o formula unică, avansată, dedicată pentru fortificarea sistemului osos prin absorbția corectă și benefică de Vitamina D3 și Calciu, prin asocierea cu Vitamina K2 și Magneziu. Astfel, Detrix Complex întărește sistemul imunitar, crește densitatea osoasă și curăță sistemul cardiovascular.

Importanța administrării Vitaminei D3 și a Calciului împreună cu Vitamina K2 și Magneziu

Creșterea densității osoase nu se rezumă doar la creșterea aportului de Calciu cu Vitamina D3. În procesul de metabolizare și de absorbție a celor doi nutrienți, sunt necesari și Vitamina K2 și Magneziu. Știm deja că Vitamina D3 asigură asimilarea corectă și completă a Calciului. Acest lucru se întâmplă când Vitamina D3 se metabolizează în ficat, într-un nou compus, calcidiol. Calcidiolul asigură absorbția calciului, la nivel intestinal, și producția de osteoblaste și osteoclaste, celule care formează țesutul osos. Pentru ca Vitamina D3 să se metabolizeze în forma sa activă, este necesar să fie prezent și Magneziul, astfel se asigură asimilarea Calciului.

Vitamina K2 intervine pentru depunerea corectă a Calciului în oase, prevenind depunerea să în artere și declanșarea blocajelor arteriale și a aterosclerozei. Vitaminele D3 și K2 contribuie și la formarea proteinei Matrix GLA (MGP). Această proteină protejează vasele de sânge de calcificare, prevenind depunerile de cristal de calciu. Unii cercetători cred că MGP este cel mai puternic inhibitor al calcificării țesuturilor moi cunoscute în prezent.

detrix complex

Detrix Complex: minerale și vitamine 100% naturaleDetrix Complex

Pentru că suntem dornici de a livra o soluție eficientă completă pentru absorbția Calciului și a Vitaminei D3 am ales formula Detrix Complex, 100% naturală, care asigură următoarele beneficii:

 • Complex Vitamina D3, Vitamina K2, Magneziu și Calciu din surse superioare 100% naturale:
  • 2.100 UI / capsulă Vitamina D3 naturală din lână de oaie
  • 60 mcg Vitamina K2 naturală din natto
  • Calciu natural din alge marine
  • Magneziu natural marin
 • Asigură absorbția completă și corectă a Calciului și a Vitaminei D3 prin asocierea cu Vitamina K2, Vitamina D3 și Magneziu
 • Nu conține vitamine și minerale de sinteză
 • Capsulă vegetală

Avantajele Vitaminei D3 – imunitate ridicată

Vitamina D3 sau colecalciferol, extrasă din unica sursă naturală, lanolina (lâna de oaie), asigură o absorbție ridicată a Calciului în organism. Este cea mai activă formă a Vitaminei D3, cu biodisponibilitate ridicată comparativ cu Vitamina D2. Aportul zilnic de Vitamina D3 asigură asimilarea uniformă a Calciului și susține sănătatea sistemului muscular.

 • Doză mare de Vitamina D3 – 2.100 UI / capsulă
 • Vitamina D3 extrasă din lanolină, sursă superioară de Vitamina D3, 100% naturală
 • Absorbție ridicată și benefică a vitaminei D3 în asociere cu Vitamina K2, Calciu și Magneziu

Avantajele Calciului – oase sănătoase

Calciul natural este obținut din alge marine calcaroase. Calciul marin este cea mai eficientă formă de Calciu natural, fiind perfect asimilabil de către organism, datorită conținutului de Magneziu și Fosfor. Spre deosebire de calciul de sinteză, în urma căruia apar calcifieri ale organelor și ale articulațiilor, Calciul organic are o rată de absorție mult mai ridicată, iar distribuția sa în organism este uniformă.

 • Calciu natural extras din alge marine calcaroase
 • Biodisponibilitate ridicată asigurată de forma naturală
 • Calciu natural perfect asimilabil în organism prin conținutul de Magneziu

Avantajele Vitaminei K2 – vitamina inimii

Vitamina K2 naturală, MK-7 obținută din Natto, este o formulă avansată a vitaminei K2, obținută prin fermentare din soia japoneză, natto. Vitamina K este necesară în producția de osteoblaste, celulele care formează oase. Aceasta activează osteocalcinul, o proteină care leagă calciul de oase și proteina Matrix GLA (MGP), care previne calcifierea arterelor.

 • Doză mare – 60 mcg Vitamina K2/capsulă
 • Vitamina K2 sursă superioară, 100% naturală, extrasă din natto
 • Absorbție ridicată asigurată de forma naturală de Vitamina K2
 • Vitamina K2 în asociere cu Vitamina D3, stimulează formarea proteinei Matrix GLA (MGP), care protejează vasele de sânge de calcifiere, prevenind depunerile de cristal de calciu și formarea aterosclerozei.

Magneziu marin natural extras din apa mării, obținut prin procedee succesive de filtrare, are o rată de absorbție superioară cu peste 50% mai ridicată comparativ cu Magneziul din sursă sintetică. Magneziu marin reglează aportul de Vitamina D3 din organism, asigurând convertirea sa în calcitriol, forma activă de D3 care asigură asimilarea Calciului în oase.

Să recapitulăm:

 • Calciu și Vitamina D3 se asimilează și se depun benefic alături de Vitamina K2 și Magneziu
 • Detrix Complex conține schema completă cu Calciu, Vitamina D3, Vitamina K2 și Magneziu, din surse 100% naturale
 • Extractele naturale asigură absorbția ridicată și eficiența produsului Detrix Complex
 • Detrix Complex crește absorbția de Vitamina D3
 • Detrix Complex asigură absorbția completă și corectă a Calciului
 • Detrix Complex asigură curățarea avansată a sistemului cardiovascular prin Vitamina K2

Detrix Complex se poate folosi ca adjuvant pentru: deficiențe imunitare, carențe de Vitamina D3, fixarea Calciului în organism când expunerea la lumina solară directă este scăzută, creșterea și dezvoltarea sistemului osos, afecțiuni ale sistemelor ostoarticular sau muscular: rahitism, osteoporoză, osteomalacie, decalcifiere, scăderea densității osoase, fracturi, crampe musculare, ateroscleroză, arterită, „ciocuri de papagal” etc.

Detrix Complex, se poate achiziționa la un preț avantajos de pe shop-ul nostru online www.herbagetica.ro sau din magazine naturiste și farmacii partenere.

Detrix Complex livrează schema de tratament completă recomandată pentru absorbția corectă și benefică a Vitaminei D3 și a Calciului, prin asocierea cu Vitamina K2 și Magneziu.