magnezen, magneziu, deficit de magneziu, magneziu marin, magneziu natural, rhodiola, ashwagandha, ashwagandha beneficii, rhodiola beneficii, beneficii magneziu, antistres, antistres natural, combaterea stresului, cortizolul si stresul, cum sa scapi de stres, reduce stresul oxidativ, reducerea stresului, remediu naturist stres, soluții antistres, stres, stres oxidativ, anti anxietate, anxietate, cum sa scapi de anxietate, oboseala, combaterea oboselii, migrena, migrene, dureri de cap, calm, stare de calm

lectura de 2 minute

Stresul, oboseala, anxietatea și depresia afectează un procent din ce în ce mai mare al populației, calitatea vieții fiind profund influențată de echilibrul sistemului nervos.

Perioada vacanțelor se apropie de final, iar toamna începe să își facă simțită prezența ușor, ușor. Tu cum te adaptezi schimbărilor?

magnezen, stresul

 

Fără îndoială, stresul cronic are efecte negative asupra întregului organism, afectând buna lui funcționare. De la o simplă perioadă stresantă în care folosim tot felul de trucuri pentru a duce zilele la final, sistemul imunitar are de suferit în mod direct, tensiunea arterială ajunge la valori amețitoare, inima fiind afectată de fluctuațiile acestea. Astfel, corpul se luptă pentru a se regenera, însă nu este ajutat de un organism sănătos și, mai ales, de un sistem nervos echilibrat.

 

Ești gata să combați stresul?

Odihna se află în topul recomandărilor pentru combaterea stresului, însă ce facem atunci când grijile zilnice nu ne lasă să dormim noaptea?

Herbagetica vine în ajutorul tău! MagneZen este un produs dedicat pentru a-ți asigura zen-ul zilnic și un tonul mental ridicat, având ca scop reducerea efectelor stresului, totul într-o singură capsulă! MagneZen este o formulă concentrată cu Magneziu natural marin, 300mg / capsulă, complexul de B-uri și 3 plante adaptogene – Rhodiola, Ashwagandha și Schizandra.

magnezen, stresul

MagneZen, ajutorul tău de nădejde în reducerea stresului

Magneziul natural marin se asimilează integral în organsim, având o absorbție ridicată cu efect rapid de reducere a efectelor stresului, asigurând calmarea sistemului nervos.  Asocierea cu complexul de vitamine B facilitatează absorbția.

Formula zen din MagneZen este îmbogățită cu 3 extracte din plante adaptogene care asigură adaptarea organismului la stres.

 

Rhodiola, Ashwagandha și Schizandra – plantele minune care reduc stresul

Rhodiola, o plantă intens utilizată în combaterea efectelor stresului, este un excelent adjuvant în adaptarea organismului la stres. Acțiunea sa se concentreaza asupra secrețiilor de cortizol, reducând efectele și refăcând echilibrul hormonal. De asemenea, Rhodiola acționează și ca tonic pentru sistemul nervos, redă vitalitatea organismului și îi crește rezistența pentru a face față cu bine perioadelor agitate.

Extractul premimum Ashwagandha, este o altă plantă adaptogenă apreciată în Ayrveda și folosită pentru efectele sale minune împotriva stresului. Ashwagandha calmează sistemul nervos, fără a crea somnolență.

Schizandra completează formula complexă MagneZen prin ajutarea organismului de a se adapta și a face față efectelor stresului. Intervine eficient asupra sistemului nervos, crescând capacitatea de memorare și concentrare, atențoa și calitatea somnului.

magnezen, stresul

Formula complexă MagneZen Herbagetica – asul din mâneca ta

MagneZen Herbagetica crește capacitatea de adaptare a organismului la stres, protejează sistemul nervos în caz de oboseală, anxietate și dureri de cap, stimulează capacitatea psihică și mentală în caz de epuizare, dificultăți de concentrare, protejează celulele nervoase de stresul oxidativ și susține funcționarea normală a sistemului nervos, muscular și imunitar.

Perioadele stresante au devenit un mod de a trăi pentru foarte mulți oameni, însă acest lucru se poate schimba! Comandă acum formula complexă MagneZen Herbagetica și începe rutina ta zilnică de sănătate a organismului. Pentru că un sistem nervos echilibrat trimite mesajele clare, coerente către întreg corpul, iar tu te poți bucura din nou de viață!

magnezen, stresul