lectura de 3 minute

Krill-ul este o crustacee de mici dimensiuni din ordinul Euphausiacea și poate fi găsit în toate oceanele lumii. Numele krill vine din norvegiană și înseamnă micul pui de pește. Acesta este considerat a fi o verigă importată în lanțul trofic, deoarece este parte din zooplancton, hrana zilnică pentru multe animale mari, precum balenele, pisicile de mare, rechini.

Supreme KRILL Omega-3 Forte

În Oceanul sudic, Krillul Antarctic este foarte des întâlnit, constituind o biomasă de aproximativ 379 milioane de tone. Sezonul de reproducere al acestora durează 5 luni, perioadă în care o femelă depune 10.000 de ouă, proces ce se poate repeta. Ca și aspect, Krillul ajunge la 6 cm în lungime și o greutate de aproximativ 2 grame, iar ca durată de viață, cifra medie este de 6 ani.

 

Uleiul de Krill, cu mult superior celui de pește

Supreme KRILL Omega-3 Forte

Studiile din ultimii ani susțin că uleiul de Krill este cu mult superior uleiurilor obișnuite de pește utilizate până acum în majoritatea suplimentelor cu Omega-3, deoarece:

 • Peștii mai mari pot conține metale grele, toxine
 • Krillul conține un antioxidant puternic, astaxantina, care nu este prezent în uleiul de pește, care contribuie la combaterea efectelor produse de radicalii liberi
 • Uleiul de krill este foarte bogat în acizi grași Omega-3, Omega-9.
 • Uleiul de Krill este o sursă naturală, superioarăde acizi grași Omega-3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină. Această combinație este ceea ce diferențiază eficient uleiul de Krill de alte uleiuri de pește.

 

Ce sunt acizii grași Omega-3?

Supreme KRILL Omega-3 Forte

Acizii grași Omega-3 sunt nutrienți esențiali corpului, importanți mai ales în menținerea sănătății sistemului cardio-vascular, având capacitatea de a preveni apariția bolilor cardiace.

Deficitul de acizi grași Omega-3 atrage dezechilibre în organism care pot fi confundate ușor cu unele afecțiuni sau carențe nutritive. Dintre aceste simptome, cele mai frecvente sunt:

 • Lipsa de concentrare
 • Oboseală accentuată
 • Nervozitate
 • Dureri articulare

 

Sursa pură de uleiul de Krill

Supreme KRILL Omega-3 Forte

Supreme Krill Omega-3 Forte Herbagetica este un ulei pur, extras din Krill-ul Antarctic și reprezintă noua generație Omega-3 în promovarea sănătății inimii, creierului, ficatului, articulațiilor și a luptei împotriva colesterolului.

 

De ce să alegi Supreme Krill Omega-3 Forte Herbagetica?

 • 5 ingrediente standardizate: Omega-3 EPA și DHA, Fosfatidilcolină, Colină și Astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai puternic ulei de Krill
 • 60% mai multă absorbție celulară datorită celor 5 ingrediente standardizate
 • 100% extras din Krill Antarctic, fără ulei de pește în compoziție, prin recoltare ecologică

 

Beneficiile Supreme Krill Omega-3 Forte Herbagetica

Supreme KRILL Omega-3 Forte

Sănătatea creierului

Creierul este format din aproximativ 70% grăsimi, iar DHA în formă de fosfolipid este cel mai abundent acid gras din creier. Asimilarea acestui acid în formă fosfolipidică are avantajul de a fi mai bine absorbit de către pereții celulelor neuronale.

Când vine vorba de DHA în general, numeroase studii clinice arată că ajută la menținerea funcției cognitive și susține secreția de neurotransmițători ai „fericirii” și stării de bine.

 

Sănătatea inimii

Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt recunoscuți pentru faptul că reduc tensiunea arterială și aritmiile, împiedică coagularea sângelui, reducând posibilitatea creării cheagurilor ce pot duce la atacuri cerebrale și reduc riscul atacului de cord.

 

Reduce inflamația din corp

Inflamația poate favoriza apariția diferitelor boli, de la artrită la boli de inimă. Cercetătorii au remarcat faptul că dacă un consum regulat de Omega-3 aduce schimbări pozitive la tinerii studenți, persoanele în vârstă sau cu risc crescut de anumite boli ar putea beneficia chiar mai mult. Omega-3 ajută la reducerea inflamației, și poate determina reducerea riscului și simptomelor unei serii de tulburări influențate de inflamație.

 

Sănătatea feminină

Omega-3 EPA și DHA declanșează secreția de prostaglandine, grup de substanțe derivate din acizi grași esențiali, prezente în majoritatea țesuturilor din organism cu rol și relaxant muscular, astfel este benefic în cazul persoanelor care au dureri menstruale puternice.Uleiul Krill ameliorează de asemenea simptomele emoționale și sensibilitatea sânilor din timpul menstruației.

Sănătatea articulațiilor

 

Sănătatea articulațiilor

Inflamația poate cauza distrugerea cartilajului și a țesutului articulațiilor, provocând dureri articulare și imobilitate. Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill ajută la reducerea inflamației, ameliorează durerea de la nivelul articulațiilor și previn apariția altor boli degenerative la nivel articular.

 

Supreme Krill Omega-3 Forte Herbagetica este recoltat dintr-i zonă controlată din Antarctica. Krill-ul este o sursă durabilă de Omega-3 datorită reglementărilor multiple în ceea ce privește recoltarea sa, a numărului mare din specie și a limitărilor pentru capturarea acestora: mai puțin de 1% din biomasa totală.

Astfel, recoltarea uleiului de Krill din Supreme Krill Omega-3 Forte Herbagetica din cele mai curate ape ale Pământului, printr-un proces bine reglementat, ecologic face din produsul nostru unul dintre cele mai bune de pe piață.

Începe rutina ta zilnică de sănătate cu Supreme Krill Omega-3 Forte, unul dintre cele mai complexe produse Herbagetica!

Supreme KRILL Omega-3 Forte