Superfecund, fertilitate femei, suplimente femei, sarcina, insarcinata, sunt insarcinata?, sarcina nedorita, fertilitate, cresterea fertilitatii, fertilitate femei, infertilitate, remedii naturiste fertilitate, stimuleaza fertilitatii, echilibrul hormonal, ciclu menstrual, ovulatie, reglaze ovulatia, suplimente fertilitate femei, suplimente pentru fertilitate, suplimente naturale pentru fertilitate, cum sa raman gravida?

lectura de 5 minute

 Se estimează că peste 15% dintre cuplurile din România se confruntă cu probleme de infertilitate atunci când încearcă să conceapă. Vulnerabile sunt, în principal, persoanele de peste 35 ani, însă, în ultima perioadă, vârsta celor afectați de această problemă a scăzut. Infertilitatea la femei poate apărea din multiple cauze care pot începe de la un stil de viaţă stresant sau haotic şi până la diverse boli netratate.

 Ritmul alert al vieții, stresul de zi cu zi și dereglările hormonale sunt doar câteva dintre cauzele care duc la infertilitate, vestea bună fiind că, există soluții în multe dintre cazuri.

 

Etapele ciclului menstrual normal

SuperFecund Femei, Infertilitatea la femei

 În cazul unui ciclu menstrual normal, în fiecare lună are loc procesul de ovulație. Ciclul menstrual poate fi împărțit în trei faze: foliculară, ovulatorie și luteală.

 Faza foliculară începe cu prima zi a sângerării și durează până în ziua care precede vârful preovuator al hormonului luteinizant. Durata fazei foliculare este variabilă, având în jur de 10-14 zile. În această fază, sub influența hormonului de stimulare foliculară, la nivelul unui ovar se recrutează mai mulți foliculi, care conțin ovule imature. Doar unul din acești foliculi va fi ales pentru ovulație, devenind foliculul dominant, iar ovulul conținut se transformă în ovul matur. De la nivelul foliculului se secretă în sânge estrogen.

 Sub influența estrogenilor, colul uterin va produce mucus cervical fertil, care poate fi remarcat de femeia care își monitorizează fertilitatea.

 Faza ovulatorie începe cu o eliberare masivă de hormon luteinizant sub influența estrogenilor. Acest vârf de secreție este indispensabil pentru ovulație, deoarece produce maturarea completă a foliculului. Astfel, la 16-32 ore se eliberează ovulul din foliculul matur (ovulație). Ovulul este apoi transportat spre trompa uterină, iar dacă în 24 ore nu se produce fecundarea de către un spermatozoid, ovulul nefecundat se va dezintegra la nivelul trompei uterine. Ovulul fecundat își va continua călătoria către uter în 3-4 zile, iar în alte 3-4 zile se va implanta la nivelul endometrului (mucoasa care căptușește cavitatea uterină).

 Faza luteală începe după ovulație. După eliminarea ovulului, foliculul restant se transformă în corpul galben – acesta secretă cantități mari de procesteron, un hormon care ajută entrometrul se pregătească pentru implantarea embrionului. Dacă implantarea nu survine, corpul galben degenerează, nivelul de procesteron scade și apare menstruația.

 

Infertilitatea la femei – cauze

Supefecund Femei, Infertilitatea la femei

  • Vârsta înaintata – amânarea conceperii. Timpul trece ireversibil, iar acest fapt poate constitui o cauză a infertilității. În vremurile noastre, vârsta de concepere crește, iar această amânare poate scădea drastic șansele de a putea avea un copil. În ceea ce privește femeile, în jurul vârstei de 35 de ani, conceperea se va realiza mai greu. Acest lucru se întâmplă deoarece odată cu înaintarea în vârstă, numărul ovulelor, cât și calitatea acestora, scade semnificativ.
  • Obezitatea sau denutriția datorată unei gestionări necorepunzătoare a greutății. Greutatea corporală este un alt factor de risc, conducând la dezechilibre hormonale grave care se manifestă printr-un exces sau o lipsă de estrogen. Din dorința de a slăbi, multe femei abordează diferite “tratamente” care însă pot avea efecte negative asupra organismului.
  • Consumul de tutun și alcool: factori care pot determina infertilitatea. Astfel, organismul acumulează toxine datorită consumului în exces de tutun și alcool. De asemenea, consumul în exces de tutun și alcool afectează în mod direct menstruația lunară astfel șansele de infertilitate sunt tot mai mari.
  • Boli cu transmitere sexuală care pot afecta sistemul reproducător. Astfel, protejarea în timpul actului sexual este vitală atât pentru a avea un organism sănătos cât și pentru a evita infertilitatea.
  • Condiții medicale: tulburări de ovulație, sindromul ovarelor polichistice, dezechilibre hormonale, boala inflamatorie pelvină (BIP), endometrioză, fribrom uterin, cicatrici din intervenții medicale, etc.
  • Medicamente sau tratamente: chimioterapie sau radioterapie, utilizarea pe termen lung a medicamentelor antiinflamatorii nesteroidiene cu doza mare (aspirina, ibuprofen).

 Alte probleme medicale care conduc la infertilitate la femei pot fi endometrioza, afecțiunile tiroidiene sau probleme la nivelul uterului, colului sau vaginului.

 

SuperFecund pentru Femei, soluția 100% naturală pentru tine

SuperFecund Femei, Infertilitatea la femei

 Herbagetica a creat formula premium SuperFecund pentru Femei, un produs special creat care crește capacitatea de reproducere a femeilor prin refacerea echilibrului hormonal, reglarea menstruației și stimularea ovulației.

 SuperFecund Femei conține o combinație unică de extracte care lucrează sinergic în organism pentru a crește șansele unei femei de a rămâne însărcinată.

 Extractele de Zmeur, Shatavari, Crețișoară, Trifoi roșu, Diong Quai și Giloy susțin organele reproducătoare ale femeii.

 În primul rând, hrănesc și întăresc uterul și mucoasa uterină, pregătesc organele genitale feminine pentru a susține o sarcină și stimulează circulația sangvina către acestea.

 Șansele de sarcină ale unei femei cresc semnificativ pe măsură ce ovulația acestora este regulată. Prin extractele naturale de Vitex, Maca, Zmeur, Shatavari, Crețișoară, Cohoș negru și Ghimbir, SuperFecund Femei stimulează și reglează ovulația lună de lună. În plus, extractele naturale prelungesc faza luteală și stimulează formarea și eliberarea ovulului de către ovare.

 Vitex, Ashwagandha, Maca, Trifoi roșu, Shatavari, Crețișoara, Dong Quai, Cohoș negru și Armurariu acționează împreună pentru a reface echilibrul hormonal al femeilor:

  • reglează secrețiile hormonale;
  • normalizează ciclul menstrual;
  • reduc crampele abdominale, sângerările menstruale abundente și stările de iritabilitate;
  • stimulează ficatul să elimine toxinele și excesul de hormoni din organism.

SuperFecund Femei, Infertilitatea la femei

 Pentru a pregăti organismul feminin de sarcină, SuperFecund Femei acționează și ca antistres natural prin extractele de Ashwagandha, Centella, Giloy, Damiana și Maca. Aceste extracte naturale relaxează sistemul nervos, protejează sistemul reproducător și hormonal feminin de efectele stresului, reduc stările de anxietate și depresie.

 

Beneficiile SuperFecund Femei Herbagetica sunt:

SuperFecund Femei, Infertilitatea la femei

 Adoptarea unui stil de viață echilibrat, îndepărtarea câtor mai multe din cauzele producătoare de stres, consumul alimentelor crude, nutritive duc la echilibrarea întregului organism. Corpul femeii, pentru a putea susține și găzdui o nouă viață, este nevoie să devină un mediu propice și sănătos.