„Am nevoie de detox?” – vrei să răspunzi „NU”, dar noi îți spunem „DA!”. Contrar opiniei generale, detoxifierea nu este doar pentru persoanele care vor să slăbească, care trebuie să urmeze un regim alimentar controlat datorită unor probleme de sănătate sau doar pentru că este „în trend”. Medicii recomandă un minim de 2 cure de detoxifiere pe an.

Cele 12 semne care îți spun că ai nevoie de o detoxifiere

Datorită stresului, a faptului că suntem mereu pe fugă și că nu ne hrănim corespunzător corpul nu mai reușește să elimine toxinele acumulate și să absoarbă nutrienți, prin urmare toate procesele metabolice se dau peste cap.

Cu câte din simptomele de mai jos te-ai confruntat în ultimele 3 luni?

 1. Retenție de apă
 2. Balonare
 3. Acumularea de grăsime abdominală
 4. Pofte alimentare sau probleme cu glicemia
 5. Transpirație în exces sau bufeuri
 6. Nu reușești să slăbești
 7. Acnee sau iritații ale pielii
 8. Oboseală care nu se ameliorează dacă dormi
 9. Schimbări frecvente ale stării de spirit
 10. Insomnie manifestată prin treziri la 01:00 – 04:00 dimineața
 11. Imunitate scăzută
 12. Probleme digestive

Dacă ai bifat 4 sau mai multe simptome atunci este cazul să iei atitudine! O cură de detoxifiere de minim 21 de zile este necesară!

Care este următorul pas?

Începe prin a limita expunerea ta la toxine prin a înlocui recipientele din plastic cu cele din sticlă sau inox, folosește produse cosmetice din ingrediente naturale și evită alimentele modificate genetic.

În același timp, trebuie să îți ajuți organismul să elimine toxinele, iar una dintre soluții este pachetul Detox Total. Acesta conține 3 produse alese pentru asigurarea unei cure complete de detoxifiere pentru 60 de zile: Chlorella, Detox Activ și Zeolit Detox.  

Schema de tratament este:

 • dimineața se administrează o capsulă de Chlorella
 • la prânz o capsulă de Detox Activ
 • seara o capsulă de Zeolit Detox

Chlorella susține purificarea sângelui și a țesuturilor, și ajută la oxigenarea organismului, Detox Activ ajută la scăderea în greutate și la echilibrarea organismului prin eliminarea toxinelor, iar Zeolit Detox este recomandat pentru purificarea colonului și eliminarea metalelor grele.