Vorbim de diete, suplimente naturale de calitate, de stil de viaţă sănătos, dar uneori uităm sau trecem cu vederea un aspect important…sportul. De câte ori nu aţi spus: de mâine mă voi apuca să alerg sau voi merge la sală?…Şi acea zi de mâine aţi amânat-o? Ce lipseşte în acest caz? Motivaţia. Deşi ne dorim să arătăm mai bine, să purtăm ţinute ca din reviste kilogramele în plus nu ne lasă. Da, cel mai simplu ar fi să începem o dietă prin care să renunţăm la anumite alimente, să luăm suplimente naturale pentru slăbit crezând că peste noapte aceste kilograme vor dispărea. Soluţia cea mai bună rămâne sportul, indiferent de forma pe care o ia: alergare, înot, aerobic, plimbări cu bicicleta, iar lista poate continua. Primele zile sunt pline de elan, dar după intervine ceva ce ne face să renunţăm, găsind scuze mai mereu. Acel ceva este lipsa de motivare, acel şut dat din spate pentru a continua ceea ce am început.

Vă prezentăm câteva trucuri simple, dar eficiente ce vă motivează să faceţi mişcare:

  • Nu suprasolicita organismul de la început, vei renunţa mult mai repede decât te aştepţi. Aceasta se aplică mai ales în cazul persoanelor sedentare care nu au făcut sport.
  • Nu uita obiectivul: un corp mai suplu, mai frumos şi mai sănătos.
  • Este esenţial să îţi placă sportul ales, să îl faci cu plăcere.
  • Organizează-ţi programul astfel încât să faci loc sportului la începutul zilei, când metabolismul funcţionează mai bine.
  • Alege-ţi muzica potrivită cu tipul de sport/mişcare pe care îl faci.
  • Notează-ţi realizările de la sala de sport într-un carnet. Acesta este modul perfect de a te motiva: când simţi că nu mai poti te uiţi peste cifre şi vei fi cu siguranţă plină de energie din nou.
  • Fă din sport un mod de viaţă.
  • Alege un echipament de sport comod şi pe gustul tău. La fel ca şi în cazul celorlalte ţinute pe care le alegi cu plăcere gândindu-te unde le vei purta, aşa se întâmplă şi în cazul echipamentului sportiv.

Pe lângă toate aceste trucuri vă recomandăm vitamine şi minerale organice. Ajută organismul să fie mai puternic, întăreşte imunitatea şi nu numai. În caz de febră musculară, nu renunţaţi la sport! Aspirina Organică este aliatul de încredere.

Nu uitaţi cel mai important lucru: sportul înseamnă sănătate!!!!

blog