Pentru că prima zi de primăvară ne bate la ușă, străzile, pietonalele și piețele sunt pline de tarabe cu flori, felicitări și (desigur!) mărțișoare, care mai de care mai atractive, de la cele clasice până la cele mai moderne și originale.

Tradiția spune că trebuie să porți mărțișoarele cel puțin trei zile, pentru a avea parte de noroc tot restul anului. Și fiindcă noi ne dorim ca tu să ai parte de lucruri bune, ne-am găndit să îți propunem variante de mărțișoare de purtat o primăvară-ntreagă. Sună bine, nu-i așa?

Primăvara este un sezon de tranziție, în care nu doar vremea de afară trece prin schimbări bruște, dar și organismul nostru. Pentru a te feri de viroze sau astenie, îți recomandăm să încerci Magneziu Organic și Happy Vibe, pentru o stare de bine.

Magneziul organic este un antispastic general, care favorizează asimilarea în organism a potasiului, a fosforului și a calciului și consolidează oasele. În plus, stimulează fertilitatea și normalizează tensiunea arterială.

Happy Vibe este un produs cu proprietăți antidepresive și anxiolitice, care îmbunătățește managementul stresului și calitatea somnului, dar și atenția și capacitatea de concentrare.

Dacă te-am convins că tonusul psihic este foarte important, mai ales în acest anotimp, să știi că și cel fizic este indispensabil pentru un stil de viață sănătos și activ. În acest sens, am gândit un pachet format din Articular Stem și CardioPower.

Substanțele din Articular Stem au efecte antiinflamatoare articulare, și te ajută să îți menții și să recapeți mobilitatea articulară, precum și să diminuezi durerile articulare.

CardioPower crește puterea de contracție a mușchiului cardiac, reglează tensiunea și scade nivelul colesterolului negativ. În plus, acesta reglează ritmul cardiac, fiind un bun tonic al vaselor capilare.

Iar dacă de simți bine, cu siguranță vrei și să arăți bine, pentru că se apropie vremea rochițelor și a pantalonilor scurți. Odată ce te-ai hotărât să adopți o viață activă, îți recomandăm două ajutoare de nădejde: Chitosan și Slim Ferox.

Chitosanul ajută organismul să își mențină concentrația normală a colesterolului în sânge, susține apetitul alimentar normal și ajută la detoxifiere.

Slim Ferox este un pachet complet, care reduce greutatea, elimină grăsimea abdominală, tonifică și întărește pielea și inhibă apetitul alimentar. Cele două componente ale Slim Ferox sunt Aloe Ferox și Perfect slim.

Aloe Ferox este un detoxifiant puternic, care inhibă apetitul alimentar, mărește rata metabolismului și crește producția de colagen.

Perfect Slim reduce greutatea corporală, inhibă apetitul, mărește tonusul fizic, echilibrează sistemul imunitar și reduce inflamațiile gastro-intestinale.

Pentru o tradiție românească, alege de 1 Martie produsele Herbagetica, produse 100% românești și 100% naturale. Fii fericită! Fii activă! Fii în formă în această primăvară!

Tu cum te pregătești? Ai încercat produsele noastre?