magneziu, stres, oboseala, nivel energetic scazut, nervozitate, anxietate, atacuri de panica, depresie, dureri musculare, crampa musculare, tensiune articulara ridicata

lectura de 2 minute

 Te trezești dimineața fără poftă de viață? Suferi de iritabilitate și anxietate? Cel mai probabil ai un deficit de magneziu în corp, nivel ce poate fi echilibrat!

Acesta este un mineral esențial necesar organismului pentru efectuarea a peste 300 de procese metabolice, în asigurarea funcțiilor sistemului nervos, proceselor neuro-musculare, în  metabolismul zaharurilor, grăsimilor şi proteinelor, în asigurarea integritatății oaselor și reducerea obosealii și stărilor de epuizare. De acest mineral depind în mare masură sănătatea fizică și psihică deopotrivă.

 

Există o legatură directă între echilibrul psihic al unei persoane și cantitatea de Mg prezentă în organism

  Trăim vremuri stresante, în care tot mai mulți dintre noi avem impresia că alergăm prin viață, fiind copleșiți de viteza cu care totul se desfășoară în jurul nostru. Listele interminabile, întâlnirile, stresul la locul de muncă au devenit normalitatea zilelor noastre. De aceea, este necesar să înțelegem rolul magneziului în corp, acela de a susține buna funcționare a sistemului nervos.

Extractul standardizat Magneziu Forte – este adjuvant în: stres, oboseală, nivel energetic scăzut, tulburări de somn, nervozitate, anxietate, atacuri de panică, depresie, dureri musculare.

magneziu, magneziu forte

Suplimentele Herbagetica – surse naturale de Mg

  Prezent într-o multitudine de alimente, puțini oameni știu că în centrul fiecărei molecule de clorofilă, se află un ion de magneziu. Astfel spus, mazărea, spanacul, salatele, brocolli, sparanghelul sunt surse de Mg. Prepararea termică conduce la pierderea unei mari cantități de magneziu din hrană, iar corpul nostru nu poate asimila cantitatea necesară de cele mai multe ori, așadar suplimentarea cu acest mineral este necesară pentru sănătatea integrală a organismului.

Magneziu Forte Herbagetica – conține o concentrație ridicată de magneziu natural marin, fiind extras și purificat din apa mării prin filtrări succesive. Conținutul bogat de minerale și micronutrienți esențiali sunt co-factori în procesul de absorbție în organism.

  Începe și tu rutina zilnică de sănătate și oferă-i corpului tău nivelul optim de magneziu, pentru îndeplinirea funcțiilor vitale, alcalinizare și păstrarea sănătății întregului organism.

  Susține-ți organismul cu Magneziu Forte Herbagetica – iar acesta, la rândul său, te va susține zi de zi, în tot ceea ce îți propui!