Zilnic, rezistenţa organismului nostru este supusă unor teste, iar un singur punct slab este suficient ca să permită viruşilor şi bolilor să ne afecteze sănătatea, cu atât mai mult în acest sezon, când în organismul nostru se petrec numeroase schimbări.

Pentru că ne dorim o lume sănătoasă, la Herbagetica, Aprilie este luna Vitaminelor și Mineralelor Organice. Vitaminele şi mineralele vii, organice, sunt combustibilul cel mai eficient pentru organismul uman, fiind cea mai importantă hrană pentru acesta. Astfel, produse din această gamă vor fi la o ofertă specială pe tot parcursul lunii: 70cps+30cps GRATIS.

Ce sunt vitaminele și mineralele organice?

Vitaminele și mineralele vii sunt extrase din plante, drojdii, alge și crustacee. Studiile științifice arată că întotdeauna efectele nutrienților organici, vii, sunt mai puternice decât ale acelorași minerale sau vitamine obținute prin sinteze sau semi-sinteze. Spre deosebire de vitaminele obișnuite, cele organice sunt realizate în condiții stricte, pentru a avea garanția că produsele nu conțin pesticide, insecticide și alte ingrediente sintetice.

Gama Vitamine și Minerale Organice de la Herbagetica are în componență doar nutrienți proveniți 100% din surse vii, aceste substanțe fiind în forma și în proporțiile lăsate de natură.

Organismul uman s-a adaptat să asimileze și să folosească optim numai vitaminele și mineralele extrase din surse vii, organice, nu și pe cele din surse sintetice.

Ce Vitamine și Minerale Organice găsiți la Herbagetica?

  • Vitamina C Organică – are efect imunostimulent, antialergic, antigripal
  • Calciu Organic – menține sănătatea sistemului osos și a dinților, stopează procesele de demineralizare, contribuie la dezechilibrarea hormonală
  • Aspirină Organică – reduce febra, durerea și nervalgiile, precum și inflamațiile generale și articulare
  • Magneziu Organic – favorizeaza asminilarea calciului și vitaminizarea organismului cu vitaminele B, normalizează glicemia, antispastic
  • Seleniu Organic – stimulează sistemul imunitar, reglează activitatea glandei tiroide, scade glicemia, este adjuvant în reducerea tumorilor
  • Siliciu Organic – are efect de întinerire, antioxidant, recomandat pentru păr și unghii sănătoase
  • Complexul Ca+Mg+Se+Si Organice – contribuie la creșterea imunității, reduce oboseala și extenuarea, stimulează procesul de regenerare celulară.

VITAMINE SI MINERALE

De ce avem nevoie de vitamine și minerale organice?

Cercetările au arătat că organismul are nevoie de o anumită cantitate de hrană zilnic, pentru a avea o sănătate optimă. Uneori dietele regulate nu oferă suficiente vitamine sau minerale pentru a menține echilibrul nutrițional adecvat. De aceea, este necesar să le căutăm în altă parte. Acest lucru este valabil mai ales pentru mineralele pe care corpul le consumă repede și nu poate stoca rezerve pentru atunci când corpul va avea nevoie de ele.

De exemplu, calciul este esențial pentru sănătatea oaselor, dar și în cazul în care organismul nu primește aportul necesar zilnic, va prelua calciu din rezervele dinților și ale oaselor, fapt ce provoacă slăbirea lor și cu timpul, poate provoca osteoporoză. Așadar, pentru a îmbunătăți starea generală a sănătății și pentru a vă asigura că îndepliniți aportul de nutrienți necesari organismului, adăugați vitaminele organice în dieta de zi cu zi.

Voi ce vitamine luați în această perioadă?