DormBine, te odihnești profund

lectura de 3 minute

Cu siguranță te confrunți și tu ocazional cu nopți în care nu poți dormi, în special din cauza stresului, a problemelor din viaţa de zi cu zi sau a altor influențe externe. Dacă aceste nopți nedormite ajung să fie un obicei frecvent, atunci ele sunt semnul unei tulburări de somn.

Simptome tulburărilor de somn:

În funcție de gravitatea problemei, te poți confrunta cu:

 • Dificultăți în a adormi
 • Oboseală extremă pe parcursul zilei
 • Nivel scăzut de energie
 • Lipsa concentrării
 • Nervozitate, iritabilitate
 • Probleme generale de sănătate: sistem imunitar slăbit, tensiune ridicată, dezechilibre hormonale, tulburări metabolice etc.

Cercul vicios al stresului și al tulburărilor de somn

Știai că între stres și tulburările de somn există o legătură strânsă? Cele două stări frecvent întâlnite în viața cotidiană se influențează reciproc și de cele mai multe ori trebuie abordate împreună.

Tulburările de somn generează o stare de oboseală și dificultăți de concentrare în timpul zilei. Astfel, se creează o stare permanentă de stres pentru că organismul tău încearcă din răsputeri să treacă de etapa de oboseală. Stresul permanent creează supra-stimularea psihică a sistemului nervos, ceea ce înseamnă ca la finalul zilei, când vrei să te pregătești pentru somn, sistemul tău nervos nu se poate relaxa.

Soluții naturale pentru un somn odihnitor

Obiceiurile sănătoase de igiena a unui somn sănătos, cum ar fi, menținerea unui program de somn constant, crearea unei rutine relaxante înainte de somn, exerciții fizice regulate și un stil de viață mai sănătos pot avea un impact major asupra calității somnului. 

Extracte naturale premium pentru un somn profund si odihnitor:

Extractul de Floarea Pasiuni

Bogat în compuşi bioactivi care reduc anxietatea, prin interacţiunea cu anumiţi receptori din creier, astfel producând relaxare.

Extractul de rădăcina de Valeriana

Recomandat pentru nevroze, palpitaţii, atacuri de panica, insomnii sau alte afecţiuni formate pe un fond nervos. Valeriana are efect sedativ asupra sistemului nervos si astfel facilitează un somn profund si de durata.

Extractul de Hamei

Este o soluție faimoasa pentru tulburările de somn. Are efecte sedative si calmante si ajuta astfel la inducerea unui somn liniştit, odihnitor.

Extractul de Roiniță

Reglează stările psihoemoţionale și stimulează memoria. Roiniţa susţine inducerea somnului si creste durata acestuia pentru a asigura odihnirea completa a organismului.

Extractul din Griffonia Simplicifolia

Creste producţia de serotonina, hormon care relaxează sistemul nervos si care asigura o stare de bine interioară. Ulterior, organismul transforma serotonina in melatonină sau „hormonul somnului” care induce un somn odihnitor si profund.

Te odihnești profund cu DormBineDormBine, te odihnești profund                                                    

DormBine este un produs conceput pentru a combate insomnia, pentru a înlătura stresul cumulat pe parcursul zilei si pentru a induce un somn profund si odihnitor. Conţine 7 extracte premium din plante precum Floarea Pasiunii, Valeriana, Roiniţa, 5-HTP și Hamei care cresc secreţia de melatonină și serotonina. Acestea au efecte calmante, sedative si analgezice, care ajuta la echilibrarea psihoemoţională si induc o stare de relaxare.

Cum acționează DormBine astfel încât tu să te odihnești bine:

 • Reduce stările de oboseală și extenuare
 • Relaxează sistemul nervos
 • Crește rezistența organismului la stres
 • Induce un somn liniștit și odihnitor
 • Susține funcțiile cognitive și crește performanță mentală

DormBine se poate folosi ca adjuvant în: tulburări de somn, insomnii, pavor nocturn, anxietate sau oboseală cronică.

DormBine se poate achiziționa la un preț avantajos de pe shop-ul nostru online www.herbagetica.ro sau din magazine naturiste și farmacii partenere.

Complexitate și efectele extractelor din DormBine îl recomandă de la sine. Ne bucurăm astfel că putem livra un produs eficient, bine conceput, în scopul sănătății consumatorilor noștri actuali, dar și viitori. Te odihnești profund cu DormBine!