Sărbătorim viața, sărbătorim sănătatea și sărbătorim renașterea naturii!  De 1 Martie, vom oferi tuturor partenerilor noștri un mărțișor special. Este lucrat de mână, cu multă migală și dăruire. Dar ce îl face cu adevărat special este faptul că este lucrat de mâinile harnice ale voluntarilor de la „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”. Această organizație a luat ființă în anul 2012, din dorinţa unor oameni de a face bine. Centrul iubeşte şi îngrijeşte copii cu dizabilităţi multiple, autism, probleme de vedere, deficit de atenţie.

Prin proiectul „Dăruim mărțișoare împreună”, Herbagetica și partenerii săi vor susține această organizație. În schimbul fiecărui mărțișor dăruit, compania noastră va face o donație acesui centru. Împreună, vom dărui un mărțișor prețios: fondurile necesare pentru a-și continua proiectele. Iar proiectele lor sunt admirabile, pentru că voluntarii de aici și-au propus ca prin jocuri, ore de creație și cursuri specifice, să contribuie la dezvoltarea copiilor cu dizabilități multiple. Astfel, peste ani, micuții au șansa să se integreze normal în societate.

Este cel de-al doilea proiect pe care Herbagetica îl are în colaborare cu această organizație, primul desfășurându-se în preajma Crăciunului. Încurajăm acest tip de implicare pentru că, dincolo de a-i ajuta financiar, îi sprijinim în a se autosusține.

Mărțișoarele vor fi dăruite în perioada 1-8 Martie 2015, persoanelor juridice și tuturor celor care achiziționează produse de pe site-ul www.herbagetica.ro.

Poți afla mai multe despre campaniile de CSR ale companiei aici.

PozeCopii1 PozeCopii2

PozeCopii4PozeCopii2