Da, afară e cald, soare iar noi vă vorbim despre imunizare…Ştim, sună ciudat, dar este perioada perfectă pentru o cură de imunizare astfel încât în sezonul rece organismul va fi pregătit să lupte împotriva răcelilor şi viruşilor.

Cura de imunizare este indicat să se facă pe o perioadă de 3 luni, astfel încât organismul să poată asimila toate vitaminele şi să fie pe deplin pregătit pentru perioada rece. Şi da! o cură de 3 luni este benefică şi bine venită oricărei categorii de vârstă, mai ales copiilor mici şi celor în vârstă. Acestor două categorii de vârstă cu atât mai mult, deoarece sistemul lor imuntar este mult mai vulnerabil. Până la 4 ani are loc maturizarea sistemului imunitar, iar pe de cealaltă parte, odată ce înaintăm în vârstă şi pe măsură ce îmbătrânim, imunitatea obosește, având o capacitate mai mică de apărare în fața infecțiilor, viruşilor şi altor factori nocivi din mediul înconjurător.
Mulţi dintre vor spune că ţin cure de imunizare implicit, deoarece se vitaminizează cât e vara de lungă prin consumul de fructe şi legume proaspete, fac mai multă mişcare decât în sezonul rece. Şi chiar şi aşa…toate acestea nu sunt îndeajuns. Recomandăm, pe lângă un stil de viaţă sănătos, sport şi mişcare, consumul a cât mai multe fructe şi legume bogate în vitamine, eliminarea stresului, dar şi detoxifiere.

Dacă aveţi la îndemână suplimente 100% naturale ce ajută la imunizarea organismului nu ezitaţi să le luaţi, sunt un aliat de nădejde!!!!

shutterstock_160379219