Studiul QUDAL – QUality meDAL realizat în România în lunile iulie și august 2016, atribuie companiei Herbagetica titlul de lider al calității în ceea ce privește producerea și distribuirea suplimentelor alimentare de calciu, a celor pentru osteoporoză și antialergicelor. Acestă recunoaștere este cu atât mai importantă, cu cât vine direct de la utilizatorii produselor Herbagetica, în urma experienței și a satisfacției personale cu acestea.

http://qudal.com/ROMANIA-181ST38

http://qudal.com/ROMANIA-182RU50

http://qudal.com/ROMANIA-183AQ16

Cercetarea QUDAL – QUality meDAL este realizată de către organizația internațională ICERTIAS International Certification Association GmbH și evaluează în exclusivitate experiența, opinia și percepția consumatorilor asupra furnizorilor și producătorilor care oferă cel mai înalt nivel de calitate.

La acest studiu au participat 1200 de persoane, utilizatori de internet cu vârste peste 18 ani și utilizatori frecvenți de produse farmaceutice și suplimente alimentare. Studiul a fost realizat prin intermediul unui sondaj online și al metodei CAWI – DEEPMA (Interviu Web Asistat de Calculator – Conștientizare Profunda), și a acoperit întreg teritoriul țării. Este important de menționat faptul că acest studiu nu măsoară cotele de piață sau puterea unei mărci, ci experiența, satisfacția oferită de calitatea produselor așa cum este percepută de către persoanele participante la studiu.

Studiul QUDAL – QUality meDAL este efectuat în conformitate cu prevederile “Codului Internaţional pentru Cercetare Socială şi de Piaţă” adoptat de Camera de Comerţ Internaţională (ICC) şi Asociaţia Mondială de experţi în cercetare (ESOMAR).

http://herbagetica.ro/