Zilnic suntem copleşiţi de preocupări şi îngrijorări, fie la locul de muncă, fie în viaţa personală. Principala preocupare din zilele noastre se învârte în jurul sănătăţii, iar în unele cazuri aceasta ne poate afecta şi emoţional.

V-aţi întrebat care este calea cea mai potrivită prin care să obţineţi aportul necesar de vitamine şi minerale?

Coprul omenesc are nevoie să fie alimentat cu numeroase vitamine şi minerale pentru a funcţiona în parametrii normali, iar în acest mod, starea de bine se va instala pentru mult timp. Încă de la început, natura ne-a oferit posibilitatea să alegem ceea ce să consumăm pentru a zâmbi şi din interior. Există o varietate de alimente împodobite cu nutrienţi ce ne pot menţine pe linia de plutire pe tot parcursul vieţii. Totuşi, în timpurile în care trăim este foarte dificil să găsim alimente care sunt cu adevărat bogate în nutrienţi. Pe lângă acestea, stresul pe care îl acumulăm, poluarea mediului în combinaţie cu alimentele ce sunt puternic procesate, forţează organismul să ceară un nivel mai mare de vitamine şi minerale, dar şi antioxidanţi, asemeni vitaminei C. Din păcate, valoarea nutriţională a alimentelor a scăzut dramatic în ultimele decenii, datorită solului care a fost secat de minerale.

Pentru a completa lipsa nutrienţilor, multi producători ne oferă game variate de suplimente alimentare, întâlnite în diferite forme şi cantităţi. Înainte de a începe o dietă bazată pe suplimente alimentare, asiguraţi-va că nu lipsesc fructele şi legumele din alimentaţia voastră. Câteva motive vă vor ajuta să faceţi cele mai bune alegeri în materie de produse, dar şi producători.

De ce să alegi Hergabetica?

    1. Suplimentele alimentare nu conţin vitamine şi minerale de sinteză, lactoză sau metale grele. Este foarte important ca organismul să fie alimentat în totalitate cu produse 100% naturale, în caz contrar organismul va fi predispus afecţiunilor organismului.

    2. Celulele STEM – inovaţie în sănătate. Acestea au o capacitate foarte mare de regenerare, refacere a ţesuturilor afectate şi automultiplicare, putându-se transforma într-o diversitate de celule diferenţiate (celule nervoase, celule hepatice etc.)

     3. Alga AFA – reprezintă cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Într-unul dintre articole, vorbeam despre Alga AFA şi despre cât este de bogată în vitamine şi minerale naturale esenţiale. Dintre cele trei alge verzi-albastre, Alga AFA, Spirulina şi Chlorella, aceasta este considerată ca fiind cea mai condensată în nutrienţi.

   4. Diversitate – Gama largă de produse autentice şi organice a fost concepută pentru a veni în ajutorul persoanelor care suferă de afecţiuni grave, cât şi pentru combaterea uşoarelor afecţiuni ale organismului. În completarea acestor suplimente este necesar un mod de viaţă sănătos.

     5. Extracte – Extractele nutritive au o concentraţie mai mare de absorbţie, ceea ce le oferă un efect terapeutic mai mare.

    6. Calitate – vitaminele şi mineralele vii conţinute în suplimentele alimentare, precum şi sursa de provenienţă, dovedeşte calitatea produselor. Echipa de specialişti selecţionează cu mare atenţie ingredientele folosite, iar aceste formule sunt inovative şi eficiente.

     7. “Mens sana in corpore sano” – Mai sus vorbeam despre importanţa unei diete bazată pe fructe şi legume proaspete. Noi incurajăm un stil de viaţă sănătos şi dorim să venim în ajutorul oamenilor cu sfaturi utile. De aceea, în unul dintre articolele noastre, am prezentat câteva sfaturi utile pentru sănătatea fizică şi mentală.