Lipsa de concentrare poate apărea la orice vârstă, la fel se întâmplă și cu migrenele, depresia, oboseala.

Stresul, alimentația nesănătoasă, lipsa hidratării sau somnul insuficient pot afecta capacitatea intelectuală.

Ginkgo Curcumin95 are o formulă unică, inovatoare, ce conține 4 extracte intense din cele mai recunoscute plante specializate atât în tratarea bolilor neuronale, cât și pentru susținerea funcțiilor sistemului nervos.

Fiecare extract al acestui produs, atent selecționat și studiat este 100% natural și se adresează mai multor afecțiuni ale sistemului nervos (oboseală, pierderi de memorie, lipsa concentrării, depresie, stres psihologic și afecțiuni ce nu ocolesc, din păcate persoanele în vârstă: Alzheimer, Parkinson, Huntington).

Extractul de Ginkgo Biloba derivă din frunzele arborelui chinezesc Ginkgo și reprezintă un adevărat rezervor de substanțe active.

Extractul de Ginkgo Biloba conține două elemente constitutive, flavonoide și terpenoide, care au proprietăți antioxidante puternice.

Ganoderma este o ciupercă medicinală cu efecte chiar miraculoase. Conform medicinei tradiționale chineze, Ganoderma este considerată o plantă superioară. Ganoderma conține 200 de elemente active și are un conținut mult mai scăzut de apă în comparație cu alte tipuri de ciuperci.

Chlorella face parte din categoria algelor verzi-albastre, fiind o algă foarte bogată  în clorofilă, având și peste 20 de vitamine și minerale, calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B2, B5, B6, B12, E si K, biotină, inositol, acid folic.

Ginseng Siberian mai este numit și ”adaptogen”. Mai exact, Ginsengul Siberian are proprietatea de a ajuta organismul să se adapteze la stres și îl susține în lupta cu diverși factori negativi: fizici, chimici, biologici și psihologici. Ginsengul Siberian sprijină și funcțiile metabolice normale și ajută la restabilirea echilibrului psiho-emoțional.

Curcumin95 C3 complex joacă un rol important în tratarea bolilor neurodegenerative.

Piperina, principalul alcaloid ce se găseşte în piper, este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare ce  pot inhiba dezvoltarea celulelor tumorale.

 

Știați că…

 

–  Ginkgo Biloba este una dintre puținele specii care au supraviețuit atacului atomic de la Hiroshima?

–  Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, ce poate ajunge la vârsta de 1000 ani?

–  Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai puternice la atacul insectelor și al altor dăunători?