lectura de 6 minute

 

Lipsa de concentrare poate apărea la orice vârstă, la fel se întâmplă și cu migrenele, depresia, oboseala.

Stresul, alimentația nesănătoasă, lipsa hidratării sau somnul insuficient pot afecta capacitatea intelectuală.

Ce este Ginkgo Curcumin 95?

Ce este Ginkgo Curcumin 95

Ginkgo Curcumin95 este un supliment alimentar inovator, care conține o formulă unică ce combină 4 extracte intense din plante recunoscute pentru beneficiile lor asupra sistemului nervos și tratamentul bolilor neuronale. Fiecare extract din acest produs este 100% natural și a fost atent selecționat și studiat pentru a adresa o serie de afecțiuni ale sistemului nervos, precum oboseala, pierderile de memorie, lipsa concentrării, depresia, stresul psihologic și afecțiuni care afectează persoanele în vârstă, cum ar fi Alzheimer, Parkinson și Huntington.

 

Ginkgo Curcumin95: compoziție și proprietăți

Compoziția Ginkgo Curcumin95 include următoarele extracte:

Ginkgo Biloba extract standardizat 50:1: Acest extract derivă din frunzele arborelui chinezesc Ginkgo Biloba. Ginkgo Biloba este cunoscut pentru conținutul său bogat în flavonoide și terpenoide, care au proprietăți antioxidante puternice. Aceste substanțe ajută la protejarea celulelor nervoase împotriva stresului oxidativ și susțin circulația sanguină la nivel cerebral.

Spirulina plantensis: Această algă unicellulară este bogată în proteine și conține o gamă variată de nutrienți esențiali. Aportul de spirulină poate contribui la susținerea funcției creierului și la îmbunătățirea capacității cognitive.

Ganoderma lucidum extract standardizat 10:1: Cunoscută și sub denumirea de Reishi, Ganoderma este o ciupercă medicinală folosită în medicina tradițională chineză. Extractul de Ganoderma conține polizaharide și alte compuși bioactivi care au fost asociate cu efecte benefice asupra sistemului nervos și stării de bine generală.

Chlorella pyrenoidosa: Chlorella este o algă verde-albastră bogată în nutrienți precum clorofila, vitamine și minerale organice. Aceasta poate oferi sprijin pentru sănătatea creierului și poate contribui la îmbunătățirea funcției cognitive.

În plus, formula Ginkgo Curcumin95 mai conține și următoarele ingrediente active:

Curcumin95 C3 Complex (extract din turmeric): Acest extract standardizat conține 95% curcuminoide, substanțe cu puternice proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Curcumina poate juca un rol important în protejarea celulelor nervoase și poate fi benefică în tratarea bolilor neurodegenerative.

Piper (extract de piper): Acest extract conține piperină, un compus care poate spori absorbția curcuminei și poate amplifica efectele acesteia.

Ginseng-siberian și Ginseng-indian/Ashwagandha: Aceste extracte de plante sunt adăugate pentru a susține echilibrul psiho-emoțional, adaptarea la stres și funcționarea metabolică normală.

 

Cum acționează Ginkgo Curcumin95 asupra organismului?

Cum acționează Ginkgo Curcumin95 asupra organismului

Ginkgo Curcumin95 acționează sinergic asupra organismului, datorită proprietăților fiecărui ingredient activ. Extractul de Ginkgo Biloba, derivat din frunzele arborelui chinezesc Ginkgo, furnizează substanțe active, cum ar fi flavonoidele și terpenoidele, care au puternice proprietăți antioxidante. Aceste substanțe ajută la protejarea celulelor nervoase împotriva stresului oxidativ și a inflamațiilor.

Ganoderma, o ciupercă medicinală cu proprietăți miraculoase, conține 200 de elemente active și sprijină funcțiile sistemului nervos. Chlorella, o algă verde-albastră bogată în nutrienți, inclusiv vitamine și minerale, contribuie la susținerea sănătății creierului și a funcției cognitive.

Ginsengul Siberian, cunoscut și ca “adaptogen”, ajută organismul să facă față stresului și sprijină echilibrul psiho-emoțional. Curcumin95 C3 Complex, un extract din turmeric, joacă un rol important în tratarea bolilor neurodegenerative, iar piperina, un alcaloid găsit în piper, are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

 

Ginkgo Curcumin 95: beneficii pentru organism

Ginkgo Curcumin95 oferă o serie de beneficii pentru organism, având un efect sinergic datorită combinației sale unice de extracte din plante. Iată câteva dintre beneficiile asociate cu utilizarea acestui supliment:

Beneficii pentru sistemul cardiovascular

Ginkgo Curcumin95 poate susține sănătatea sistemului cardiovascular prin următoarele acțiuni:

Îmbunătățirea circulației sanguine: Extractul de Ginkgo Biloba din formulă contribuie la îmbunătățirea circulației la nivelul întregului organism, inclusiv a creierului. Acest lucru poate susține aportul de nutrienți și oxigen către celulele nervoase și poate îmbunătăți performanța cardiovasculară.

Protejarea împotriva morții neuronale ischemice: Ginkgo Biloba poate ajuta la protejarea celulelor nervoase împotriva daunelor induse de ischemie (insuficiență de oxigen). Acest efect poate fi benefic în prevenirea și reducerea riscului de accident vascular cerebral și alte afecțiuni cardiovasculare.  

Efecte antioxidante și antiinflamatorii

Ginkgo Curcumin95 conține extracte cu puternice proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, oferind următoarele beneficii:

Protejarea celulelor nervoase: Flavonoidele din extractul de Ginkgo Biloba și curcuminoidele din extractul de Curcumin95 C3 Complex pot acționa ca antioxidanți, ajutând la combaterea stresului oxidativ și protejând celulele nervoase împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi.

Reducerea inflamațiilor: Componentele active din formulă, cum ar fi curcuminoidele și polizaharidele din extractul de Ganoderma, pot avea efecte antiinflamatorii, ajutând la reducerea inflamațiilor și la promovarea unei stări de sănătate generală.

Beneficii ale curcuminului pentru creier și funcția cognitivă

Ginkgo Curcumin95 poate oferi beneficii semnificative pentru sănătatea creierului și funcția cognitivă:

Susținerea concentrării și memoriei: Combinarea extractului de Ginkgo Biloba cu extractul de Spirulina poate susține funcțiile cognitive, inclusiv concentrarea și memoria.

Protejarea celulelor nervoase: Proprietățile antioxidante și antiinflamatorii ale ingredientelor active din formulă pot ajuta la protejarea celulelor nervoase împotriva daunelor și la susținerea sănătății creierului în general.

Sprijin în afecțiuni neurodegenerative: Ginkgo Curcumin95 poate fi utilizat ca adjuvant în tratamentul afecțiunilor neurodegenerative, cum ar fi Alzheimer, Parkinson și Huntington. Ingredientele active pot avea un potențial benefic în prevenirea deteriorării neuronale și în susținerea funcțiilor cognitive afectate în aceste afecțiuni.

 

Când se recomandă administrarea de Ginkgo Curcumin95?

Ginkgo Curcumin95 poate fi administrat în următoarele situații:

  • Pentru îmbunătățirea concentrației și memoriei
  • În cazul unei alimentații nesănătoase, stresului și oboselii, care pot afecta capacitatea intelectuală
  • Ca adjuvant în tratamentul afecțiunilor neurodegenerative precum Alzheimer, Parkinson și Huntington
  • Pentru sprijinirea echilibrului psiho-emoțional și adaptarea organismului la factorii negativi
  • Pentru susținerea sănătății sistemului cardiovascular și circulației sanguine
  • Pentru protejarea celulelor nervoase împotriva stresului oxidativ și a inflamațiilor

 

Ginkgo Curcumin 95 contraindicații

Ginkgo Curcumin 95 contraindicații

Ginkgo Curcumin95 nu este recomandat persoanelor care au alergii la oricare dintre ingredientele sale active. De asemenea, este important să consultați un specialist înainte de utilizare, în special în cazul în care aveți afecțiuni medicale preexistente sau luați alte medicamente.

 

Precauții și potențiale efecte secundare ale Ginkgo Curcumin 95

Ginkgo Curcumin95 este în general considerat sigur atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Cu toate acestea, este important să fiți conștient de precauțiile și potențialele efecte secundare asociate cu acest supliment. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

Alergii: Unele persoane pot fi alergice la anumite plante sau ingrediente conținute în Ginkgo Curcumin95. Dacă aveți o alergie cunoscută la oricare dintre componentele produsului, evitați utilizarea acestuia.

Dozare excesivă: Respectați întotdeauna doza recomandată pe ambalajul produsului sau instrucțiunile medicului. Administrarea unei doze excesive poate crește riscul de efecte secundare și poate avea un impact negativ asupra sănătății.

Este important să rețineți că aceste precauții și potențiale efecte secundare sunt generale și pot varia de la individ la individ.

 

Cum se administrează? Doza recomandată de Ginkgo Curcumin95

Pentru a beneficia la maximum de Ginkgo Curcumin95 și pentru a evita potențialele efecte secundare, respectarea dozei recomandate este importantă. Este recomandat să urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului și, dacă este necesar, să solicitați sfatul unui specialist în domeniu. În general, doza recomandată pentru Ginkgo Curcumin95 este:

  • Doza recomandată pentru adulți este de obicei de 1 capsulă pe zi, de preferință administrate în timpul mesei.
  • Este important să nu depășiți doza recomandată fără consultarea unui specialist în domeniu.
  • Durata administrării poate varia în funcție de nevoile individuale și de recomandările profesionale. Este posibil să fie necesară administrarea pe termen lung pentru a obține beneficii maxime.
  • Pentru persoanele care au dificultăți în înghițirea capsulelor, se poate lua în considerare deschiderea capsulelor și administrarea pulberii amestecate cu apă sau cu alimentele.

 

Știați că…

Știați că

–  Ginkgo Biloba este una dintre puținele specii care au supraviețuit atacului atomic de la Hiroshima?

–  Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, ce poate ajunge la vârsta de 1000 ani?

–  Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai puternice la atacul insectelor și al altor dăunători?