lectura de 6 minute

 

  V-am povestit în articolul precedent despre Curcuma și beneficiile sale asupra întregului organism și despre Gama Curcumin95 Herbagetica, o formă superioară a extractului de Curcuma, fiind unul dintre cele mai studiate extracte standardizate.

 

Înainte de orice, ce înseamnă extract standardizat?

  Extractul standardizat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Această pulbere este un produs complet natural și este asimilată aproape instantaneu de organism. 

 Extractul unui ingredient implică separarea parților medicinale active ale plantelor de componentele inactive. Extractul standardizat inseamnă garantarea procentului de substanță activă regăsită în fiecare milligram de ingredient. Prin urmare, este important să ne documentăm cu privire la ingredientele menționate pe eticheta unui produs. Pentru ca produsul să ne ofere beneficiile dorite, este important ca un extract să aibă o standardizare cât mai mare. Astfel, cantitatea de substanță activă va garanta eficiența produsului.

  De exemplu, pentru a obține un kilogram de extract standardizat Curcumin95, este nevoie de 66 kg de Turmeric (Curcuma Longa) dar, foarte important este faptul că Herbagetica garantează minim 95% Curcuminoide în extractul de Curcumin95 C3 complex.

Curcumin, Curcumin95 C3 Complex, Turmeric

  Curcuma Longa, sau Turmeric, este o plantă utilizată de mii de ani în Asia, pentru proprietățile miraculoase pe care le are asupra organismului: combate inflamația din corp. Inflamația are un rol major în dezvoltarea unor afecțiuni, precum: afecțiuni pulmonare, autoimune, cardiovasculare, diabet.

  Gama Curcumin95 reunește extractul intens de Curcuma Longa, Curcumin 95 C3 Complex, în formule inovatoare care protejează organismul. Curcumin C3 Complex conține 95% curcuminoide, cele trei substanțe active din Curcumin: Curcumina, Demetoxcurcumina (DMC) și Bisdemetoxicurcumina (BDMC), asigurând o acțiune sinergică ridicată.

  Un punct forte al produselor din gama Curcumin95 este prezența Piperinei, substanța activă din boabele de piper cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare.

  Asocierea Piperinei potențează efectul Curcuminului, oferind o absorbție mai bună și crescând biodisponibilitatea.

  Biodisponibilitatea reprezintă procentul dintr-o doză administrată care ajunge neschimbată în sistemul celular.

Curcumin95 C3 Complex, Curcumin

De ce aș achiziționa suplimentele naturale din gama Curcumin95?

 • Curcumin95 C3 Complex este unul dintre cele mai puternice antiinflamatoare naturale și este complet lipsit de efecte adverse
 • Curcumin95 C3 Complex este potențat de Piperină, asigurându-i biodisponibilitate de +2000%
 • Cantitatea ingerată necesară de Curcuma este foarte mare, așadar consumul suplimentelor asigură efectele benefice într-o capsulă de extract standardizat Curcumin 95 C3 Complex
 • Capsule vegetale – pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane.

 

Ginkgo Curcumin95, tonicul ideal pentru creier

Ginkgo Curcumin95, Curcumin

  Continuăm prezentarea efectelor benefice asupra organismului, prin asocierea de Curcumin 95 C3 Complex cu Ginkgo Biloba: un produs revoluționar, Ginkgo Curcumin95.

  Ginkgo Biloba este un arbore care poate ajunge la vârsta de 1000 ani și o înălțime de peste 30 metri, originiar din sud-estul Chinei. De mii de ani, frunzele îi sunt folosite pentru protejarea organismului împotriva radicalilor liberi (aceștia favorizează instalarea afecțiunilor și accelerează procesul de îmbătrânire).

  Există numeroase studii care susțin că extractul de Ginkgo Biloba combate îmbătrânirea vaselor sanguine de la nivelul creierului și ameliorează efectele Alzheimer, Parkinson.

  Asocierea dintre Curcumin95 C3 Complex și Ginkgo Biloba, împreună cu alte plante (Ganoderma, Chlorella, Ginseng Siberian, Ashwagandha), fac din produsul Ginkgo Curcumin95 un aliat ideal în susținerea sănătății sistemului nervos, capacității de concentrare și memorare.

Ginkgo Curcumin95, Curcumin

  Ne îndreptăm către partea inferioară a trunchiului, punctând efectele benefice pe care Hepato Curcumin95 le are asupra sănătății ficatului, prin asocierea de Curcumin95 C3 Complex cu Silimarina și Silibina, extrase din Armurariu.

  Extractul de Armurariu dublu standardizat cu 80% Silimarină, din care 50% Silibină activează sinteza proteică și producția de ADN și ARN, accelerând procesul de refacere al celulelor ficatului. Este bine cunoscut faptul că Silimarina și Silibina oferă protecție ficatului, având o acțiune de detoxifiere și regenerare hepatică.

Hepato Curcumin95, Curcumin

Hepato Curcumin95, ajutorul de nădejde al ficatului

  Pe lângă Silimarină, formula complexă Hepato Curcumin95 are în compoziția sa și:  

 • Schizandra – rol antioxidant, detoxifiază și protejează ficatul
 • Anghinare – stimulează secreția biliară
 • Cicoare – inhibă degradarea ADN-ului la nivelul celulelor hepatice
 • Brusture – are proprietăți detoxifiante, antioxidante și antibacteriene
 • Sunătoare – contribuie la regenerarea ficatului
 • Lemn dulce – previne distrugerea celulelor hepatice
 • Piper negru – asigură o absorbție mult mai ridicată a curcuminului în organism

  Ne îndreptăm către sănătatea prostatei, deoarece peste 60% dintre bărbații de peste 45 ani suferă de prostată mărită, adică urinări frecvente, dureri în timpul urinării, senzații de urinare incompletă.

  Prostato Curcumin95 este un alt produs forte Herbagetica, o formulă intensă care reunește 8 extracte naturale recunoscute pentru capacitatea de a combate afecțiunile de prostată. Curcumin95 C3 Complex împreună cu extractele de Palmier-pitic, Prun-african, Ginseng-siberian, Dovleac, Urzică, Zinc obținut din Drojdie de bere și Piper negru, contribuie activ la reducerea frecvențelor urinare, a durerilor din timpul urinării și a inflamației de la nivelul prostatei.

  Extractul de Prun-african standardizat este folosit cu succes în combaterea hiperplaziei benigne de prostată în mod natural. În urma a peste 18 studii la care au participat aproximativ 1500 bărbați cărora li s-a administrat extractul de Prun-african, s-a observat o îmbunătățire a simptomelor urologice: nicturia s-a redus cu 19%, volumul urinei reziduale a scăzut cu 24%, iar fluxul urinar s-a îmbunătățit cu 23%.

  Extractul de Palmier-pitic din formula Prostato Curcumin95 asigură sănătatea prostatei, tonifierea uretrei, iar Dovleacul reface elasticitatea prostatei, este un puternic stimulent în prevenirea adenomului de prostată.

Prostato Curcumin95, Curcumin

  Prostato Curcumin95 este adjuvant în:

 • Disconfort la urinare
 • Prostată mărită
 • Incontinență urinară
 • Libidou scăzut.

  Așadar, cele 6 produse din gama Curcumin95, Curcumin95 C3 Complex, Inflanat Curcumin95, Artro Curcumin95, Ginkgo Curcumin95, Hepato Curcumin95 și Prostato Curcumin95 acoperă o gamă largă de afecțiuni, combatându-le în mod eficient, localizat. De la reducerea inflamației în corp, la susținerea sistemului nervos și până la detoxificarea ficatului, Gama Curcumin95 excelează în aducerea într-o capsulă vegetală a extractelor standardizate premium, de cea mai înaltă calitate, cu efecte sigure, garantate.

Gama Curcumin, Curcumin