Detoxifierea reprezintă un mod sănătos de a-ți ajuta organismul să funcționeze la cote maxime. Curățarea organismului ne reechilibrează, îndepărtează sedimentele și toxinele din corp, astfel încât să putem asimila corect substanțele nutritive. Nivelul de toxicitate este strâns legat de un regim alimentar deficitar, de conservanții din mâncare, de produsele de îngrijire a pielii, de poluare, stres și altele. Cu cât avem mai multe toxine în organism, cu atât ne simțim mai rău, mai lipsiți de energie, mai nemotivați. Și invers e valabil, cu cât suntem mai detoxifiați, cu atât ne putem bucura de mai multă energie, de mai multă putere de concentrare și nu în ultimul rând de un corp mai frumos.
Detoxifierea nu privește doar corpul, ea este benefică și pentru limpezirea minții. Atunci când organismul e curățat de toxine, mintea devine mult mai limpede și ne putem concentra mai ușor asupra rutinei zilnice.

Un program de detoxifiere realizat corect are multiple beneficii asupra sănătății organismului, cum ar fi:
– te ajută să-ți recapeți concentrarea
– îți crește nivelul de energie zilnică
– îți redă tonusul și strălucirea tenului
– scade frecvența de manifestare a alergiilor
– îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv
– reduce celulita
– reglează greutatea corporală.

O detoxifiere zilnică include cât mai multe alimente naturale, neprelucrate, netratate chimic. De asemenea, la detoxifierea organismului contribuie și un stil de viață echilibrat care să cuprindă pe lângă alimente naturale, bogate în antioxidanți și activități fizice, expunere la soare și aer curat.

Produsele Herbagetica pentru detoxifiere au în compoziție ingrediente noi în România, cu efecte revoluționare. Planta de Aloe Ferox este unul dintre cele mai puternice și rapide remedii pentru slăbire și detoxifiere cunoscute în lume.
Majoritatea produselor pentru slăbit de la Herbagetica au la bază procesul de detoxifiere. Pentru a slăbi sănătos, este necesar ca organismul să elimine toxinele și chimicalele, pentru ca, apoi, să se adopte un stil de viață sănătos. În plus, aceste produse inhibă apetitul, pot reduce pofta de dulciuri și accelerează metabolismul.
http://herbagetica.ro/produse-de-sl.html