Te gândești la detoxifiere în mod serios? Vara este pe sfârșite iar efectele grătarelor, a curiozităților culinare din vacanțe și a nopților pierdute încep să se resimtă asupra organismului tău. Nu crezi? Nu cumva ești mai balonat, burtica ta e tot mai proeminentă, digeri mai greu mâncărurile grase și ai acnee pe față, piept sau spate? Pe lângă toate acestea îți pune capac o stare de oboseală. Butonul de snooze este prietenul tău cel mai bun și ai devenit deja un expert în dormitul cu ochii deschiși, în special după ora 15:00. Deci, e clar! Corpul tău are nevoie de un „refresh” pentru a putea întâmpina sezonul rece cu brio. 

Beneficiile surpriză ale detoxifierii ficatului:

1.      Mai puține kilograme.

Cea mai „încăpățânată” zona a corpului, când vine vorba de slăbit, este zona abdominală, unde se formează acea burtică neplăcută. Detoxifierea ficatului atrage după sine creșterea metabolismului ceea ce duce la o mai bună ardere a grăsimilor.

Refacerea echilibrului hormonal este un alt beneficiu adus de o detoxifiere corectă. Excesul de hormoni, precum cortizol, insulină și estrogen, generează acumularea de grăsime abdominală sau în zona fesieră.

2.      Mai multă energie.

Una din cele mai mari frustrări cauzate de un organism suprasolicitat și încărcat este oboseala cronică și lipsa de energie. Printr-o cură de purificare a ficatului, se elimină toxinele acumulate și se regenerează celulele hepatice. Rezultatul? Un „boost” de energie și recăpătarea vitalității.

3.      Libertate emoțională.

Dacă te-ai culcat după ora 23:00, ai măncat prea mult zahăr, ai băut mai mult alcool decât de obicei și nu ai fost activ, atunci cu siguranță ficatul tău a avut de suferit datorită acestor schimbări.  Se instaurează o stare de dezechilibur emoțional manifestată prin nervozitate, frustrare și chiar depresie.

4.      Gata cu acnea!

Pielea este cel mai mare organ al organismului și, de cele mai multe ori, el este primul care semnalează instaurarea unor probleme interne. Apariția coșurilor pe față, piept sau spate este modul prin care organismul semnalează faptul că nivelul de toxine este ridicat.

Secretele detoxifierii

După inimă ficatul este cel mai solicitat organ. Are un rol dublu: purifică organismul și asigură buna funcționare a sistemului digestiv și a metabolismului. Cauzele ce generează o acumulare de toxine și o suprasolicitare a ficatului sunt multimple, de la stresul zilnic, la mâncarea nesănătoasă până la infestarea cu paraziți sau viermi intestinali.

Dar, cum reușim să obținem beneficiile amintite mai sus în mod natural și fără efecte adverse? Iată soluțiile Herbagetica: Sylimarin 80/50 și Parasites 12.

Aceste produse NOI fac parte din gama Detox Forte Ficat și sunt special concepute pentru a te ajuta în purifcarea și regenerarea organismului.

Sylimarin 80/50 are una dintre cele mai puternice formule existente pe piață cu o formulă de bază din 6 extracte, ce combină cea mai intensă concentrație de armurariu cu 80% silimarină, din care 50% silibină.

Silibina protejează ficatul împotriva leziunilor hepatice cauzate de diverse substanțe nocive și ajută la regenerarea hepatică. Prin numeroase studii clinice s-a demonstrat că aceasta ajută ficatul în caz de ciroză, boala ficatului gras nealcoolic, vindecarea leziunilor provocate de hepatita virală. Silimarina are beneficii multiple la nivelul vezicii biliare, întrucât reduce riscul formării calculilor biliari prin fluidizarea bilei.

Beneficii:

  • Regenerează celulele hepatice
  • Stimulează secreția și eliminarea bilei
  • Protejează ficatul
  • Detoxifiant
  • Scade colesterolul

 

Parasites 12 conține 12 extracte standardizate special alese pentru eliminarea paraziților și viermilor intestinali, detoxifierea tractului intestinal și pentru a reda buna funcționare a sistemului digestiv și hepato biliar. Cele mai puternice ingrediente sunt cuișoarele și usturoiul.

Cuișoarele sunt cunoscute ca „regele care omoară paraziții intestinali” datorită proprietăților remarcabile anti-paratizare. Uleiul conținut de cuișoare are ca și compus principal eugenolul, care are rolul de a îmbunătăți secreția acidului clorhidirc și de a ucide viermii intestinali. Este o substanță anestezică și antiseptică ce ajută la combaterea infecțiilor și inflamațiilor și ajută la restaurarea florei intestinale.

Cea mai veche utilizare a usturoiului este ca vermifug datorită alicinei, cel mai puternic compus din compoziția acestuia. Alicina stimulează, de asemenea, pereții stomacului și ai intestinelor pentru a secreta enzime digestive ce ajută la refacerea organismului după eliminarea paraziților.

Beneficii:

  • Elimină paraziții și viermii instestinali
  • Ameliorează simptomele infestării cu paraziți și viermi intestinali
  • Detoxifiant
  • Antiinflamator
  • Antioxidant