Săptămâna trecută am lansat un nou proiect. Proiect ambițios, plin de adrenalină, cu doi băieți tineri, pasionați de sport și sănătate, drept protagoniști.

Despre Alexandru și Bogdan…

Alexandru și Bogdan sunt doi tineri obișnuiți, ce duc o viață normală, și mereu au fost pasionați de sport. Tot sportul, mai exact cățărările, i-au unit.

Alexandru este pasionat de alergări, cățărări, dar și de munți. El are un blog de călătorii cu imagini din expedițiile făcute atât în țară, cât și în străinătate. V-am stârnit curiozitatea? Puteți trage un ochi aici.

Bogdan este și el pasionat de munți: trekking, alpinism, speologie. Proaspăt tătic, acesta se împarte între familie, job și pasiunea sa, reușind să le îmbine perfect.

poza aeroport

Alex și Bogdan în Aeroportul Otopeni înainte de plecare. Duminică, 14 iunie 2015.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, la Pietrele lui Solomon, o zonă frecventată de cățărătorii din Brașov. Aveau amândoi o pasiune comună: de a ținti mereu spre creste! Iar cum mulți spun că acest sport este un drog sănătos, Alex și Bogdan au început să viseze tot mai sus. În urmă cu doi ani, și-au propus să cucerească Munții Caucaz, din Rusia.  Cu totul inedit și ambițios este faptul că cei doi vor urca singuri, fără ghid însoțitor, cu un traseu și un plan de aclimatizare pe care ei le-au gândit. De obicei, acest traseu se parcurge în grupuri de minim 6 persoane. Așadar, ceea ce fac băieții se poate considera o adevărată provocare, o luptă cu propriile limite.

Munții Caucaz sunt un lanț muntos situat între Europa și Asia. Acesta străbate următoarele țări: Georgia, Armenia, Azberbaidjan și Rusia, regiunea Caucaz mai exact. Lanțul are o lungime de 1100 kilometri și cele mai înalte vârfuri sunt: Elbrus- 5.624 metri și Dykh-Tau-5.204 metri.

Alexandru și Bogdan sunt foarte hotărâți, vor să țintească cel mai înalt vârf, și anume Elbrus. Acesta face parte din circuitul Seven Summits, circuit ce cuprinde cele mai înalte vârfuri de pe fiecare din cele șapte continente. A finaliza acest circuit este unul dintre cele mai îndrăznețe vise ale alpiniștilor.

Despre parteneriat…

În momentul în care am aflat despre Alexandru și Bogdan și al lor proiect, am hotarât să-i susținem. Le-am aflat povestea, planul pentru Caucaz, dar și planuri de viitor.

Cum îi susținem? Prin produse 100% naturale ce se adresează și persoanelor care fac sport, produse ce ajută la menținerea a energiei, la creșterea rezistenței la efort și nu numai.

IMG_0072

Pentru un asemena efort a fost nevoie de o pregătire temeinică. Ei au avut grijă să poarte cu ei produsele Herbagetica peste tot pe unde au fost, pentru a urma cu strictețe tratamentul recomandat.

Urmăriți blogul nostru pentru mai multe știri despre acest proiect, dar și despre suplimentele recomandate pentru acest tip de activitate.