De 1 Martie cu toții sărbătorim ziua mărțișorului, un obicei străvechi, în care șnurul alb și roșu reprezintă un simbol al reînnoirii timpului și al renașterii naturii.

Și anul acesta, am pregătit pentru toți partenerii noștri un mărțișor special, lucrat de mână cu multă migală și dăruire. Ce-l face cu adevărat special este faptul că este lucrat de mâinile harnice ale voluntarilor de la “Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”. Este vorba despre o organizație care s-a înființat în anul 2012 din dorința unor oameni de a ajuta necondiționat.

În cadrul centrului sunt ocrotiți și îngrijiți copii cu dizabilități multiple, autism, probleme de vedere, deficit de atenție.

Prin proiectul “Dăruim mărțișoare împreună”, Herbagetica și partenerii săi vor susține această organizație. În schimbul fiecărui mărțișor dăruit, compania noastră va face o donație acestui centru. Împreună vom dărui chiar mai  mult decât un mărțișor, și anume fondurile necesare pentru a-și continua proiectele. Iar proiectele lor sunt admirabile, pentru că voluntarii de aici și-au propus ca prin jocuri, ore de creație și programe speciale să contribuie la dezvoltarea copiilor cu dizabilități multiple. Astfel, peste ani, acești micuți să aibă șansa să se integreze în societate.

Este cel de-al treilea proiect pe care Herbagetica îl are în colaborare cu această organizație.

Mărțișoarele vor fi dăruite în perioada 1 – 8 Martie persoanelor juridice și tuturor celor care achiziționează produse de pe site-ul www.herbagetica.ro.

Poți afla mai multe detalii despre campaniile de CSR ale companiei: http://herbagetica.ro/csr.