Cu toții știm că o cură de detoxifiere este mai mult decât binevenită, dar mereu amânăm această etapă..De ce? Timpul nu ne permite, sau ne place să dăm vina pe timp.

Câteva ponturi sănătoase de care puteți ține cont și să le aplicați oricând:

1. Beți apă pe stomacul gol, iar apa să fie ușor călduță. Începeți cu o cantitate mică și treptat măriți cantitatea. Ideal este să păstrați acest obicei și după ce terminați cura de detoxifiere.

2. Faceți cât mai multă mișcare în aer liber.

3. Încercați să mergeți cât mai des la saună. De ce? Întărește sistemul imunitar, îmbunătățește circulația sanguină, ajută la eliminarea celulelor moarte și a toxinelor.

4. Consumați cât mai multe fresh-uri, salate și nu numai.

Pachetul Detox de Weekend (Zeolit 30 capsule + Perfect Slim 210 grame + Detox Activ 30 capsule) de la Herbagetica vine în ajutorul persoanelor ce doresc să țină o cură de detoxifiere.

Cel mai bun moment pentru această cură este o vacanță de scurtă durată sau sfârșitul de săptămână. Este de preferat să se înceapă cura vineri de dimineață, deoarece substanța activă din Zeolit începe să își facă efectul în 24 de ore.

Recomandarea noastră este să fiți atenți înainte de a începe această cură, în special persoanele ce știu că suferă de afecțiuni  digestive (gastrită, indigestie) sau intestinale (diaree, constipație).

Care sunt beneficiile unei cure de D-tox de weekend?

  • detoxifierea completă, la nivel celular, al colonului cât și al întregului organism
  • datorită duratei scurte, de numai 3 zile, cura poate fi încercată și de către persoanele ce sunt foarte ocupate, deoarece un weekend este suficient pentru o detoxifere la toate  nivelurile
  • pachetul conceput de noi acționează foarte rapid și eficient, intensificând diureza și tranzitul intestinal, dar și eliminarea surplusului de apă din țesuturi
  • efectele de reîntinerire sunt vizibile, în special la nivelul pielii, creșterea tonusului psihic, a energiei și a forței fizice
  • reglarea în mod natural a greutății corporale, poftei de mâncare, glicemiei, digestiei
  • are loc “curățarea tenului“- necesară înaintea oricărui tratament de tip naturist (fitoterapeutic, homeopat, floral, aromaterapeutic, etc.)

Cum se administrează?

Zeolitdimineața, 6 capsule

Perfect Slimla prânz, 7 lingurițe înaintea mesei principale, în amestec cu apă, iaurt sau suc, conform etichetei.

Detox Activseara, 3-6 capsule înainte de culcare (doza se reglează în funcție de tanzitul intestinal).

 

Detoxifierea este primul pas pentru un oragnism 100% sănătos. Încearcă acum cura de weekend!

D-TOX_de_weekend_01