Din dorinţa de a pune la dispoziţia persoanelor ce apreciază şi folosesc produse 100% naturale am creat o nouă gamă: Curcumin95 C3 Complex. O să vă întrebaţi de unde până unde această denumire, cu aşa combinaţie de cifre?

Curcumin– Curcuminul este principiul activ din Curcuma longa, un rizom (rădăcină)  folosit în medicina chineză și indiană de peste 5000 de ani, cunoscută și sub numele de „Turmeric” sau „Șofran indian”. Tradiția și practicile ayurvedice (medicina tradițională indiană) au fost întărite de studiile științifice desfășurate în ultimii 20 ani, care confirmă efectele terapeutice benefice ale acestei plante extraordinare.

Curcumin95– Curcumin95 este un extract standardizat din Curcuma longa cu minim 95% curcuminoide, unul dintre cele mai puternice și intense extracte din lume. Acțiunile sale puternic antioxidante, antiinflamatoare și anticancerigene îl recomandă ca unul dintre cele mai eficiente substanțe naturale cunoscute.

C3 complex– Numele C3 complex face referire la cele 3 componente ale sale: Curcumin, Demethoxycurcumin (DMC) și Bisdemethoxycurcumin (BDMC), cunoscute sub numele de Curcuminoide. In Curcumin95 C3 complex cele trei componente au un procent fix, standardizat, identic cu proporțiile ce se găsesc natural în rizomul de Curcuma longa.

Curcumin95 C3 complex cu 95% curcuminoide este unul dintre cele mai puternice extracte standardizate din lume și unul dintre cele mai intense extracte de esență pură. 

Cu ce se diferențiază Curcumin95 C3 complex de orice alt Curcumin95?

  • Curcumin95 C3 complex este un extract standardizat cu 95% curcuminoide, care conține cele 3 feluri de curcuminoide standardizat, în aceleași proporții așa cum se regăsesc ele natural în rizomul de Curcuma longa.
  • Cele mai multe studii clinice sunt facute pe Curcumin95 C3 complex- Majoritatea studiilor clinice au fost realizate cu Curcumin95 C3 complex și demonstrează efectele benefice antiinflamatoare, anticancerigene, hepatoprotectoare, antivirale, antioxidante, cardiovasculare, antidepresive și neurodegenerative ale acestuia. Astfel, beneficiile sale sunt prezentate în peste 65 de publicații științifice internaționale.
  • Siguranța produsului acreditată de US FDA– Curcumin95 C3 complex este singurul Curcumin95 din lume care a fost recunoscut și aprobat de US FDA (organismul din Statele Unite ale Americii responsabil cu reglementarea alimentației, a suplimentelor și a medicamentelor) ca un produs GRAS (Recunoscut General ca fiind Sigur). Acest proces certifică siguranța produsului în urma unor teste ce urmăresc siguranța și nivelul toxinelor din produse.
  • Substanță patentată– Curcumin95 C3 complex deține cele mai multe patente de fabricație în ceea ce privește compoziția, metodele de extragere și utilizare.
  • Calitate constantă– Curcumin95 C3 complex are în compoziție exact aceleași proporții a celor 3 curcuminoide (Curcumin, DMC și BDMC) în fiecare tranşă de produs.
  • Curcumin95 C3 complex – Cea mai stabilă linie de aprovizionare (exatractele standardizate provin din surse sigure)
  • Curcumin95 C3 complex + Piperină – Biodisponibilitate +2000% (combinaţia Curcumin95 cu extractul de piperină este cea mai puternică şi eficientă, iar substanţa activă este absorbită de către organism de 2000% mai eficient)

Acum că aveţi aceste informaţii, nu rămâne decât să încercaţi produsele din noua gamă!

mandala