Ahh, vara…cui nu-i place vara? Este perioada ideală pentru activități în aer liber, plimbări în natură, mers la iarbă verde sau culesul fructelor de sezon. Dar, pentru multe persoane, distracția este adesea perturbată de o senzație de usturime a ochilor, mucoasă abundentă și congestie nazală. Ați ghicit! Sunt simptomele clasice ale unei alergii.

Deși a trecut primăvara, alergiile nu încetează fiind cauzate de polen, praf, înțepături de insectă sau spori fungici. Puține persoane cunosc faptul că reacțiile alergice severe și netratate corespunzător pot duce la apariția bolilor cronice.

Un ajutor în plus pentru tratarea alergiilor îl regăsești în anumite alimente. Iată ce te poate ajuta să combați alergiile în mod natural:

  1. Ananasul. Acesta conține o enzimă foarte puternică, bromelaina, care ajută la subțierea mucusului și reduce alergiile ocazionale.
  2. Spirulina. Alimentele bogate în acizi grași Omega 3 ajută la prevenirea alergiilor. Spirulina este bogată EPA (acid eicosapentaenoic) care susține echilibrul imunitar și reduce reacțiile alergice.
  3. Fructele de pădure. În mod special fructele închise la culoare, cum ar fi murele și afinele, sunt abundente în fitonutrienți esențiali pentru creșterea imunității și reducerea efectelor alergice.
  4. Merele. Un măr pe zi ține alergiile departe! Merele pot ajută la ținerea sub control a alergiilor ocazionale și cresc imunitatea.
  5. Turmericul. Există multiple motive pentru care nu ai cum să nu iubești turmericul. Acest condiment conține curcumin, cel mai puternic compus antioxidant. Ajută la întărirea imunității și la ameliorarea simptomelor alergice.
  6. Citricele. Portocalele, lămâile, grapefruitul și alte citrice conțin hesperidină, foarte bună în temperarea efectelor alergice. De asemnea, citricele conțin vitamina C foarte importantă pentru menținerea imunității.

Știai că…

  • extractul de lemn dulce stimulează secreția de cortizon natural și are o puternică acțiune antiinflamatoare și antialergică;
  • extractul de trei-frați-pătați reglează sistemul imunitar, previne reacțiile alergice și le reduce intensitatea;
  • Alga Afa stimulează producția de celule stem și ajută la creșterea imunității.

Alga Afa este un super aliment foarte bogat în nutrienți cu o compoziție nutrițională deosebit de bogată și complexă, prin urmare aceasta generează o sumedenie de beneficii asupra sănătății organismului. Fiocianina, pigmentul albastru care se află în  concentrație foarte mare în Alga Afa, stimulează puternic imunitatea. Asociată cu extractul de Lemn dulce şi cu extractul de Trei-frați-pătați, toate având puternice efecte imunomodulatoare şi antialergice, Alaga Afa se recomandă în complexul Alergy Stem pentru tratarea tuturor afecţiunile care apar pe fond imunitar. Aceste componente stimulează capacitatea naturală de apărare a organismului.

Alergy Stem se dovedește a fi un foarte bun adjuvant în:

  • Tratarea alergiilor respiratorii, cutanate și digestive
  • Creșterea nivelului de energie al organismului
  • Reducerea proceselor inflamatorii
  • Stimularea și întărirea sistemul imunitar
  • Producția celulelor stem adulte

Recapătă-ți energia și pofta de distracție pentru această vară!