În fiecare an, simțim un amestec de bucurie cu neliniște când ne apropiem de sărbători, iar spre deosebire de Moș Crăciun, noi nu avem spiriduși care să ne ajute cu toate pregătirile. Întâmpinăm o gamă largă de factori de stres legați de costurile financiare, finalizarea proiectelor în curs de la locul de muncă și alegerea cadourilor perfecte, la care putem adaugă și depresia de sezon.

Dacă deja ai impresia că timpul nu îți mai ajunge, este cazul să tragi semnalul de alarmă și să regândești modul în care te pregătești pentru sărbători. Altfel, starea ta se poate agrava și vei avea parte de:

  • Somn agitat
  • Pofte alimentare
  • Schimbări de dispoziție și tristețe
  • Oboseală
  • Imunitate scăzută
  • Atacuri de panică, amețeli și dureri de cap
  • Dureri de stomac, dureri articulare

Cadoul antistres

Sezonul acesta scrie-i lui Moș Crăciun de pachetul Stress Free Kit de la Herbagetica. Pentru ameliorarea stărilor de depresie, creșterea rezistenței la stres și a tonusului nervos, am creat un pachet special antistres.

Pachetul conține 3 produse: Magneziu Organic, 5-HTP 100 Zen Forte și Rhodiola 3/1 Zen Forte. 

Magneziul este recunoscut ca fiind cel mai bun remediu natural pentru tratarea stresului. Magneziul organic este obținut prin numeroase procese de filtrare din apa mării. Deficitul de magneziu se poate traduce prin anxietate, atacuri de panică, moral scăzut, iritabilitate, dificultăți de concentrare a atenției. Magneziul echilibrează hormonii răspunzători de stres, de altfel stresul şi tensiunea sunt motivele pentru care majoritatea oamenilor suferă de insomnii.

5-HTP 100 Zen Forte conține cel mai puternic principiu activ din Griffonia Simplicifolia, plantă adaptogenă, cu acțiune de stimulator al serotoninei. Standardizarea cu 30% 5-HTP ajută

la redarea bunei dispoziții, prin creșterea nivelului de serotonină, ameliorează stările de anxietate și îmbunătățește calitatea somnului.

Rhodiola 3/1 Zen Forte este supranumită „rădăcina de aur” datorită multiplelor efecte pe care le are asupra sistemului nervos și hormonal. Este antistres, antidepresiv, antioboseală și un foarte bun tonic pentru sistemul nervos. Extractul standardizat în salidrozide 1% conține o serie de reactivi chimici care reglează fluctuațiile de colesterol, glicemie, tensiunea și disfuncțiile hormonale. Standardizarea cu 3% rozavine a produsului, duce la o ameliorare vizibilă a anxietății și stării de nervozitate asociate cu prezența stresului și a tulburărilor sistemului nervos.