Sigur abia aștepți venirea primăverii, dar ieșirea din iarnă se dovedește a fi de multe ori mai dificilă decât crezi. Efectele lunilor lungi de iarnă încep să se resimtă asupra organismului tău: ai mai puțină energie, obosești mai repede, iar sistemul imunitar este slăbit. Astfel, ești mult mai vulnerabil la răceli și viroze.

Ideea de a-ți întări imunitatea nu este una de ignorat, mai ales că o poți face foarte ușor prin câteva modificări ale stilului de viață: 

  1. Dormi mai mult. Acordă-i sistemului tău imunitar mai mult timp pentru a se regenerare. Poți încerca să dormi chiar și 10 ore timp de câteva nopți și să repeți această schemă o dată pe lună.
  2. Consumă alimente cu efect antiinflamator. Inflamația este un semn de boală în organism și afectează capacitatea organismului de a se reface. Legumele crucifere, peștele bogat în grăsimi sau fructele reduc inflamația din corp.
  3. Apelează la remedii naturiste. Anumite plante și rădăcini cresc imunitatea și capacitatea corpului de se lupta cu infecțiile. Acestea pot fi ușor de integrat în dieta zilnică cu ajutorul suplimentelor alimentare.
  4. Protejează-te de stres. Capacitatea organismului de a se lupta cu boala este afectată de stres. Din acest motiv este bine să îți acorzi câte o pauză de la situațiile stresante pentru a îți proteja imunitatea.
  5. Adoptă o dietă bogată în nutrienți. Vitaminele și mineralele obținute din fructe și legume hrănesc sistemul imunitar.

Surse naturale pentru creșterea imunității?

Ganoderma este o sursă bogată de antioxidanți ce ajută organismul în lupta cu infecțiile și stimulează producția de anticorpi.

Ginsengul Siberian oferă suport organismului pentru a se vindeca de răceli sau gripe. Are și efect adaptogen, întărește organismul și crește rezistența acestuia față de factorii de stres.

Gheara-mâţei are efect antiviral, antibacterial și antiinflamator și protejează organismul de acțiunea agenților patogeni ce pot cauza răceli sau viroze respiratorii.

Spirulina şi Chlorella sunt bogate în vitamine, minerale, antioxidanţi şi sunt un tonic excelent pentru organism. Testele făcute au demonstrat că administrarea acestor alge stimulează producerea de anticorpi şi imunitatea.

Toate aceste ingrediente completate de Alga Afa, cel mai puternic stimulator de celule STEM, recomandă produsul Immunity STEM ca supliment pentru fortificarea imunității. Stimulează producția de celule STEM și anticorpi și ajută organismul în combaterea răcelii și gripei.