Zilele de 12, 13 si 14 mai au fost 3 zile pline de cunoaștere alături de oameni minunați, oameni a căror pasiune comună este homeopatia.
Congresul Național de Homeopatie susținut la Brașov a fost un eveniment la care au participat medici cu diverse specialități medicale din întreaga țară.
Homeopatia este o metodă științifică de tratament care acționează asupra sistemului natural de vindecare al organismului, folosind remedii preparate din substanțe de origine minerală, vegetală și animală prin procedee specifice.
Fiind la a 4-a participare la acest eveniment, compania Herbagetica s-a evidențiat printr-o prezentare desăvârșită susținută de doamna doctor Puiu Laura Paraschiva, specialist geriatrie-gerontologie, competență apifitoaromaterapie, homeopatie.

 

IMG_2075

La fel ca și în anii anteriori, am avut plăcerea să fim alături de Asociația Medicală de Homeopatie, al cărei scop este promovarea și dezvoltarea homeopatiei în România, ca știință și artă medicală, prin mijloace educaționale individuale și colective.

 

IMG_1924