Chlorella și Spirulina sunt două alge unicelulare cu multiple beneficii pentru sănătate. Deși ambele pot fi definite ca superalimente, ele devin cu adevărat speciale atunci când sunt consumate împreună.

Chlorella și Spirulina sunt recunoscute în întreaga lume pentru efectele lor de purificare și detoxifiere ale organismului.

Chlorella este o algă verde unicelulară foarte bogată în proteine, vitamine, inclusiv vitamina B12, minerale, in special fier și aminoacizi. Chlorella conține o cantitate impresionantă de clorofilă, ajutând la purificarea sângelui și a țesuturilor și oferind o mai bună oxigenare a organismului. De asemenea, are rezultate foarte bune în detoxifierea organismului.

Spirulina este o algă unicelulară verde-albastră foarte bogată în fibre, proteine, vitamine, inclusiv vitaminele A, B1, B2, B6 și K, minerale esențiale (inclusiv fier, calciu și magneziu), polizaharide și antioxidanți.

Diferența dintre cele două alge:

Chlorella este o algă verde și conține de 10 ori mai multă clorofilă decât spirulina, fiind și mai eficientă în curele de detoxifiere

Chlorella conține mai mult fier decât spirulina

Spirulina este o algă verde-albastră și a fost descoperită cu mii de ani înaintea chlorellei

Spirulina conține mai multă proteină decât chlorella

Spirulina este o sursă mult mai bogată de acid gama-linoleic, o grăsime benefică și esențială pentru sănătatea creierului

Spirulina are o concentrație mai mare de ficocianină, substanță ce previne cancerul.

Aceste alge pot îmbunătăți sănătatea, stimula sistemul imunitar și starea de bine.