În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre efectele uimitoare pe care le au algele asupra organismului nostru. Nutriționiștii au descoperit că în algele marine se regăsesc mai mulți nutrienți decât în majoritatea legumelor care se regăsesc în alimentația noastră.

Una dintre algele miraculoase pe care vrem sa ți-o recomandăm este Chlorella.

Ce este Chlorella?

Vorbim despre o algă unicelulară minusculă, de care cercetătorii nu au știut până la apariția microscopului. Dar pe cât este de mică, pe atât de mari sunt beneficiile Chlorellei pentru organism. Conțin o cantitate foarte mare de clorofilă (cea mai mare din regnul vegetal), ceea ce le permite capteze o energie solară foarte mare, determinând o putere impresionantă de înmulțire. În afara conținutului bogat de clorofilă, Chlorella are în compoziția sa chimică și calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, betacaroten, biotină, carotenoizi, acizi grași esențiali, acid folic, inositol, acid paraaminobenzoic (PABA), acid pantotenic, proteine, toţi aminoacizii esențiali,  acizi nucleici ADN si ARN şi vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E şi K. În urma cercetărilor, savanții au ajuns la concluzia că această plantă este o adevărată forță a naturii.

 

herbagetica chlorella chlorela beneficiiCe beneficii are Chlorella asupra organismului?

Așa cum am menționat și mai sus, administrarea de Chlorella are multiple beneficii pentru organismul tău:

    1. Detoxifică și oxigenează celulele
    2. Scade în mod semnificativ colesterolul şi trigliceridel
    3. Echilibrează metabolismul
    4. Stimulează funcțiile hepatice
    5. Reface celulele sistemului nervos
    6. Reduce semnificativ nivelul colesterolului
    7. Adjuvant în tratamentele pentru Alzheimer și Parkinson
    8. Reglează nivelul hormonal la femei
    9. Luptă împotriva infecțiilor
   10. Încetinește creșterea tumorilor
   11. Ajută la scăderea în greutate
   12. Are un conținut bogat în betacaroten.

Asa cum ai grija de provenienta alimentelor pe care le consumi zilnic, este foarte important sa ai grija si de unde iti procuri sursa de sanatate.

Este bine de stiut ca produsele care folosesc extracte din plante, sunt chiar și de 10 ori mai bogate în principii active decât simpla pulbere și se absorb instantaneu de către organism.

Acesta este principiul care sta la baza tuturor produselor noastre si de aceea, te invit sa te bucuri de beneficiile produsului nostru Chlorella.

Mai multe amanunte despre produsele noastre le poti afla aici.

Poftă de viață!