Pentru că fiecarui reprezentant al fiecărei zodii i se atribuie câteva generalități, care ni se potrivesc într-o măsură sau alta, la fel suntem și expuși la anumite afecțiuni în funcție de zodie. În urma unor cercetări, am reușit să transpunem aceste informații, iar pentru fiecare zodie și afecțiune în parte, să vă recomandăm și un produs pentru prevenirea sau tratarea acestora.

Berbec

Berbecul este caracterizat de dinamism, volubilitate, curaj și are o tărie de caracter rar întâlnită. Are abilitatea de a trece triumfător prin situații aproape imposibile, în care mulți alții nu au nicio șansă de a izbândi. Fiind bine organizat, se disciplinează foarte bine și are mereu o ocupație sau o acțiune pe care o începe în stilul său impulsiv și pe care, odată trecute toate obstacolele care îl stimulează, o poate abandona complet. Foarte sociabil în general, gentil, are și defectele sale ce provin din firea autoritară, deseori tiranică, încercând să impună celor din jurul său aceleași idei, aceeași modalitate de gândire asupra vieții. Însă, el nu acceptă același tratament din partea celorlalți, iar când se întâmplă asta, devine trist, deprimat și e gata de a izbucni în orice moment.

Din punctul de vedere al afecțiunilor, cele mai frecvente sunt durerile de cap, nasul, gâtul și ochii: părțile expuse ale corpului. De evitat sunt depresiile nervoase și lipsa de odihnă. De asemenea, pot întâmpina dificultăți la nivelul rinichilor și a tensiunii arteriale.

Se recomandă: ARTICULAR STEM, GINKGO120 STEM, Vitamina C Organică, Aspirina Organică pentru îmbunătățirea imunității, pentru durerile de cap și a articulațiilor în general, Happy Vibe și Passi Forte pentru tratarea depresiei, a anxietății și pentru odihnă, iar Seleniu Organic și RitmoStabil pentru echilibrarea tensiunii arteriale.

Taur

Taurul este definit de voință și tenacitate, de ambiția cu care își urmărește scopurile, de rezistența și calmul de a face față unor situații grele, de a depăși obstacolele care îi ies în cale. Foarte muncitor și mereu gata de a oferi o mână de ajutor oricui are nevoie, taurul nu se teme de responsabilități și de a fi implicat în mai multe activități deodată.

La capitolul afecțiuni, taurul este predispus la cele legate de gât: inflamații, laringite, probleme cu tensiunea arterială. De asemenea, pot apărea dificultăți la nivelul aparatului digestiv și are tendință de îngrășare. Fiind robust și rezistent, poate ajunge la vârste înaintate.

Se recomandă: Immunity Stem pentru imunitate, RitmoStabil pentru tensiunea arterială, Chitosan și StomaCalm pentru menținerea greutății normale și digestie.

Gemeni

Incert din fire, agitat, instabil, într-o permanentă contradicție, dar și extrem de dinamic, reprezentantul acestui semn va încerca mereu să facă mai multe lucruri deodată și de foarte puține ori va termina ceea ce a început.

Se întâmplă deseori să aibă stări de anxietate, depresie și nesiguranță, care pot reveni asupra organismului într-un mod negativ sau din contra, îi pot determina momente de inspirație în cazul în care este o fire artistică.

Problemele de sănătate cele mai întâlnite la gemeni sunt legate de sistemul respirator: astm, bronșite, tuberculoză, însă la fel de expuse sunt și membrele superioare și inferioare: reumatism, deformări. De asemenea, pot suferi de tulburări nervoase și pot face exces de alimente sau băutură, însă se bucură de longevitate.

Se recomandă: Chlorella pentru astm, Alergy Stem pentru bronșite, Articular Stem pentru întreținerea articulațiilor și Ginkgo Stem pentru prevenirea tulburărilor nervoase.

Rac

Racul se caracterizează prin atașamentul și devotamentul excesiv față de familie și cei dragi, este emotiv și tradiționalist și de multe ori își trăiește viața pentru ceilalți, mai degrabă decât pentru el însuși. Perseverent și înarmat cu o voință puternică, apelează la manipularea emoțională pentru a obține ceea ce îți dorește.

Cele mai frecvente afecțiuni au loc la nivelul aparatului digestiv, limfatic, iar datorită emotivității profunde, se poate îmbolnăvi ușor de ulcer, pe bază nervoasă sau poate suferi tulburări nervoase.

Se recomandă: Chitosan pentru digestie, Olivo Forte pentru ulcer, Ginkgo Stem pentru posibile tulburări nervoase și Happy Vibe pentru tratarea lor.

Leu

Mereu energic și dornic de a-și urmări interesele până la capăt, leul reprezintă o personalitate impunătoare, strălucitoare și îi place să fie admirat. De aceea, va căuta mereu să fie în centrul atenției în orice colectiv și să fie lider.

Leul este predispus la boli care îi afectează echilibrul psihic, dureri lombare, afecțiuni ale inimii și ce țin de aparatul circulator.

Se recomandă: Ginkgo Stem pentru echilibrul sistemului nervos, Happy Vibe – tonic psihic, Aspirină Organică pentru durerile lombare, Cardio Power – tonic al inimii și Articular Stem pentru aparatul circulator.

Fecioară

Fecioara este mereu calculată, chibzuită și preferă să se descurce singură în viață, pentru a-și asigura succesul. Stăpână pe emoții și pe situație, acționează foarte rar din impuls și analizează toate soluțiile posibile unei probleme, de regulă, cât mai realist posibil. Are o gândire clară și rece, iar când pierde din aceste atribute, își pierde curajul și simte disconfort.

Puțin ipohondri, nativii acestei zodii sunt predispuși la afecțiuni intestinale sau digestive. Frecvent, au drepresii nervoase și pot fi ușor anemici.

Se recomandă: Chitosan pentru afecțiunile intestinale, Detox Complet, ce contribuie la buna funcționare a digestiei, Happy Vibe pentru întreținerea bunei dispoziții, Ginkgo Stem pentru prevenirea unei căderi nervoase și Immunity Stem pentru îmbunătățirea apărării organismului de factorii externi.

Balanță

Blând, amabil și sociabil din fire, reprezentantul acestei zodii se pricepe la moderarea situațiilor conflictuale, încercând să evite pe cât posibil implicarea sa în mod direct. Detestă ridicarea tonului și tensiunile psihice, astfel că va încerca mereu să le rezolve cu temperamentul și răbdarea sa. Având multă răbdare și bazându-se pe timpul care ”rezolvă orice”, nativul preferă să aștepte un rezultat, decât să se chinuie să îl obțină.

Întotdeauna, somnul este extrem de important pentru a-și reîncărca bateriile, astfel se va dezechilibra pe toate planurile. Balanțele sunt predispuse la afecțiuni ale rinichilor, vezicii și a ficatului.

Se recomandă: Cozi de cireșe și Magneziu Organic pentru rinichi și întreținerea vezicii și Hepatic Stem pentru stimularea regenerării naturale a ficatului.

Scorpion

Scorpionul este foarte dinamic, deși uneori pare foarte liniștit și pasiv; acest lucru datorându-se faptului că îi place să creeze mister în jurul său și să îți vadă de treabă, pentru a-și atinge scopul.

Fiind posesiv și independent, scorpionul preferă să muncească singur, să ignore ajutorul atunci când are un punct de atins.

La fel ca și în cazul Balanței, este predispus la afecțiuni ale rinichilor, ficatului, ori ale organelor genitale. O altă problemă frecventă ar fi insomni și o posibilă anxietate.

Se recomandă: Cozi de cireșe și Magneziu Organic pentru rinichi și întreținerea vezicii și Hepatic Stem pentru stimularea regenerării naturale a ficatului, Fertility Stem sau Brânca Marelui Urs, pentru problemele genitale. Pentru tratarea insomniei, se recomandă Passi Forte.

Săgetător

Având o minte limpede și agilă, știe exact ce și cum este important de extras dintr-un  subiect sau conversație și nu se pierde în amănunte. O fire calmă, pe care, dacă doriți s-o enervați, îi povestiți ceva fără importanță și plin de detalii. Energici, dinamici, veseli, împrăștie în jurul lor agitație și caută să aibă mereu noi acțiuni și proiecte.

Din punctul de vedere al afecțiunilor, săgetătorii pot suferi de afecțiuni legate de sistemul muscular și cel arterial. De asemenea, este indicat să se ferească de fracturi, mai ales la picioare și în zona coapselor.

Se recomandă: pentru sistemul muscular – Calciu Organic și RitmoStabil pentru buna funcționare a sistemului arterial.

Capricorn

Fiind o persoană introvertită, sensibilă, rezervată, se dedică exclusiv propriei persoane și scopurilor sale. Pe lângă asta, îl caracterizează activitatea, ambiția puternică și dorința de a conduce.

Capricornul trebuie să se ferească de boli și de accidente legate de sistemul osos, precum și de cele de piele. Pot apărea frecvente afecțiuni ale rinichilor, intestinelor și gâtului sau insomnie. Pentru a scăpa de pesimism, are nevoie de activități de așa natură, iar datorită faptului că articulațiile sunt foarte delicate, are nevoie de multă mișcare. Cu toate acestea, capricornul este considerat a fi printre cei mai longevivi.

Se recomandă: : Articular Stem pentru refacerea țesutului cartilaginos din articulații, Cozi de cireșe și Magneziu Organic pentru rinichi, Chitosan – reglează tranzitul intestinal, Passiforte pentru tratarea insomniei.

Vărsător

Tipic idealiști, sensibili, emotivi și uneori bipolari, vărsătorii sunt când de partea ta, când împotriva ta, trecând cu ușurință de la o stare la o alta, cu totul opusă. Sentimentali fiind, pun preț pe prietenie și o preferă în locul altei relații, săpând după calitățile celuilalt.

Vărsătorul este predispus la afecțiuni ale articulațiilor, ale sistemului nervos și ceea ce vizează circulația sanguină: boli nervoase, artrite, varice, fracturi.

Se recomandă: Articular Stem pentru creșterea mobilității articulare, artrită, Ginkgo Stem pentru regenerarea celulară a sistemului nervos și Immunity Stem pentru protejarea organismului de afecțiuni precum artrita.

Pești

Fiind o fire rafinată și sentimentală, blândă și emoțională, peștilor nu le plac certurile și nici discuțiile prea directe în vederea lămuririi unor aspecte importante, fuge deseori de responsabilități. Aparent sensibili, peștii ascund mai degrabă un spirit războinic, gata să atace pe oricine le iese în calea spre cucerire.

Peștii pot suferi de afecțiuni ale picioarelor și ale sistemului limfatic. Frecvente sunt și bolile psihice, intoxicațiile, infecțiile și cele ale aparatului respirator și digestiv.

Se recomandă: Articular Stem pentru afecțiunile picioarelor, Chitosan pentru detoxifierea limfatică, digestivă și Aloe Ferox pentru detoxifierea organismului și eliminarea toxinelor din corp.