afectiuni cardiovasculare, ascardioza, boli cardiovasculare, cardio, cardiopatie ischemica, cardiovascular, protectie cardiovasculara, remediu cardiovascular, bolile inimii, insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala, palpitatii, boala coronariana, tulburari cardiovasculare, stres, axietate,  angina pectorala, cardiopatie eschemica, tulburari hepatice, colesterol ridicat, aritmii, cardiomiopatie, sanatatea sistemului cardiovascular

lectura de 3 minute

Peste jumătate din decesele înregistrate în fiecare zi în țara noastră sunt reprezentate de bolile cardiovasculare. Află și tu cum poți preveni apariția acestora, păstrându-ți inima sănătoasă și puternică!

Arjuna Cardio Forte, Aspirina Cardio Prim, Reglatens Forte, Bolile cardiovasculare

Ce sunt bolile cardiovasculare?

Bolile cardiovasculare, sau bolile inimii, reprezintă incapacitatea acesteia de a susține buna funcționare a corpului prin transmiterea substanțelor nutritive și a oxigenului către celule. Inima bate de aproximativ 70 de ori pe minut, însă valoarea crește considerabil atunci când apare efortul fizic sau emoțiile puternice. 

Cel mai frecvent tip de afecțiune cardiovasculară este boala coronariană, responsabilă de infarctul de miocard (mușchiul inimii). Pentru a funcționa corect, miocardul are nevoie de un aport continuu de sânge pompat către organism prin arterele coronariene.

Arjuna Cardio Forte, Aspirina Cardio Prim, Reglatens Forte, Bolile cardiovasculare

Ce provoacă deteriorarea miocardului?

Odată cu înaintarea în vârstă, arterele se pot îngusta prin depunderea pe pereți a unor depozite de grăsimi. În ultimii ani s-a depistat o scădere în vârsta persoanelor afectate de aceste depuneri, stilul de viață (alimentație nesănătoasă, sedentarism, obezitatea, fumatul, diabetul, hipertensiunea arterială) jucând un rol important în funcționarea optimă a arterelor, mai precis conductibilitatea sângelui către țesuturi.

Cum să îți păstrezi inima sănătoasă cu suplimentele naturale Herbagetica?

Arjuna Cardio Forte, Aspirina Cardio Prim, Reglatens Forte, Bolile cardiovasculare

Arjuna CardioForte Herbagetica este un remediu cheie pentru sănătatea inimii, recomandată ca tonic cardiac în tratamentul afecțiunilor coronariene, insuficienței cardiace, hipercolesterolemiei. Arjuna CardioForte scade tensiunea arterială, reduce inflamația care provoacă formarea plăcii în artere și asigură un nivel sănătos al lipidelor din organnism.

Aspirina Naturală CardioPrim este un excelent adjuvant în insuficiența cardiacă, hipertensiunea arterială, palpitații, reducând riscul de infarct miocardic și repetarea acestuia, menținând circulația sângelui la nivelul vaselor de sânge ale inimii.

Aspirina Naturală CardioPrim asigură doza sigură zilnică necesară în tratamentul afecțiunilor cardiovasculare. Aceasta este îmbogățită cu trei extracte dedicate sănătății inimii tale: salcie albp, păducel și talpa gâștei, fiind un ajutor de nădejde în insuficiența cardiacp, hipertensiune arterială, palpitații și boala coronariană.

Al patrulea produs Herbagetica cheie în susținerea sănătății inimii este Reglatens, o formulă complexă care înglobează 4 extracte standardizate cu o acțiune intensă de reglare și stabilizare a tensiunii cardiace.

Extractul de Talpa gâștei este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru reducerea tensiunii arteriale.

Extractul de Păducel are un efect reglator asupra tensiunii arteriale.

Extractul de Mătase de porumb ajută la scăderea presiunii arteriale.

Valeriana este un excelent adjuvant în cardiopatia ischemică, angina pectorală, hipertensiune arterială, tahicardie, palpitații.

Arjuna Cardio Forte, Aspirina Cardio Prim, Reglatens Forte, Bolile cardiovasculare

Ești gata să faci primul pas pentru a îți reda sănătatea inimii? Alege Herbagetica!

Mediul de viață, stresul la care suntem supuși zi de zi, dieta nesănătoasă, emoțiile puternice, sunt doar câțiva dintre factorii care ne afectează sănătatea inimii. O schimbare drastică a stilului de viață este, de cele mai multe ori, imposibilă, însă pașii mărunți sunt cei care fac diferența. Suplimentele naturale Herbagetica reprezintă o cale extraordinară și sigură de a îți susține corpul pe termen lung.

Herbagetica îți aduce produse premium 100% naturale, formule complexe care sunt menite să îți susțină întreg organismul, așadar începe astăzi rutina zilnică a inimii tale, redă-i sănătatea și previno apariția bolilor cardiovasculare!

Arjuna Cardio Forte, Aspirina Cardio Prim, Reglatens Forte, Bolile cardiovasculare

Descoperă produsele naturale de la Herbagetica și menține-ți o inimă sănătoasă.