Vitaminele sunt micronutrienţi de care organismul uman are nevoie pentru a fi sănătos. Mare parte din nutrienţi nu pot fi produşi în totalitate de către corpul urman, drept urmare diferenţa vine din ceea ce mâncăm. Vitaminele, sub formă de suplimente alimentare, au devenit tot mai populare şi apreciate. Marea provocare atunci se achiziţionează vitamine este de a diferenţia vitaminele organice de cele de sinteză. Trebuie avut în vedere câteva elemente atunci când doriţi să achiziţionaţi vitamine din surse 100% organice. Una dintre dovezile certe că vitaminele sunt într-adevăr naturale este certificarea dată de o instituţie îm domeniu, certificare ce o găsiţi pe etichetă alături de un semn disctinctiv ce dovedeşte originalitatea produsului. Vitaminele organice sunt cele ce au în componenţă peste 95% ingrediente de origine naturală.

Beneficiile vitaminelor organice:

  • Vitaminele organice sunt asimilate foarte uşor de organism (uşor de digerat şi de abosrbit).
  • Vitaminele organice ajută aparatul digestiv să funcţioneze optim şi duc la un apetit normal.
  • Pentru femeile aflate la menopauză, cât şi pentru cele însărcinate doza de vitamine de care organismul are nevoie este cu mult mai mare. Datorită faptului că organismul este supus unor schimbări hormonale în toată această perioadă, vitaminele organice ajută organismul, dându-i un implus metabolismului, întărind imunitatea şi asigurând echilibru în ceea ce priveşte dieta.
  • În ceea ce priveşte copii şi adolescenţii, vitaminele organice sunt recomandate mai ales în cazul celor ce au alergii şi anumite carenţe în organism, deoarece vitaminele ajută în umplerea golurilor create de anumite mâncăruri, alimente, etc.
  • Pentru a putea fi administrate mai uşor, capsulele pot fi desfăcute, iar astfel conţinutul poate fi amestecat cu miere sau sucuri de fructe.
  • Pentru păr, vitaminele organice sunt sursa ideală de frumuseţe, acestea concentrându-se, cu precădere, asupra scalpului şi reducerea căderii părului.
  • Pentru piele, vitaminele organice, mai ales Vitamina C organică, ajută la producţia de colagen şi regenerarea de noi celule.
  • Vitaminele organice, în special Magneziul, ajută la detoxifierea organismului, menţine sănătatea şi funcţionalitatea muşchilor, nervilor şi oaselor.
  • Sursă de energie pentru sportivi. Vitaminele ajută la reglarea metabolismului şi la dezvoltarea şi revigorarea acestuia.
  • Vitamina C poate ajuta în eliminarea oricărui virus sau bacterie cunoscută.

Gama de Vitamine şi Minerale Organice de la Herbagetica au în componenţa lor doar nutrienţi ce provin 100% din surse vii. Aceste substanţe sunt vii şi organice, fiind lăsate în forma şi proporţiile din natură.

Herbagetica vă oferă prin intermediul gamei de Vitamine şi Minerale Organice o serie de produse 100% naturale, fiecare dintre acestea cu o formulă complexă atent gândită pentru a acţiona acolo unde organismul uman are nevoie.

Nu uitaţi de concursul de pe blog! Cele două produse noi, Zinc Complex şi Crom Complex pot fi ale tale!

 vitamine blog