Albastru este noua culoare Herbagetica. Începând cu data de 18.09.2015, pe site-ul nostru puteţi găsi toate produsele cunoscute într-un nou ambalaj de culoare albastră. Ambalaje noi sunt de cea mai bună calitate, având un ambalaj rezistent la lumină, la variaţii de temperatură, iar noutatea în ceea ce priveşte capacul este un element de siguranţă ce scoate în evidenţă dacă produsul este sau nu sigiliat. Transparenţa flacoanelor a fost concepută pentru clienţi, pentru ca aceştia să vadă ce conţine flaconul.  O altă noutate este gramajul produselor. Flacoanele mici conţin 30 de capsule, cele mari 60 de capsule, în loc de 70 de capsule ca până acum.

3 produse şi-au schimbat şi denumirile. AntiReumatic a devenit Reumatofit, AntiAlergic a devenit Alergonat şi AntiColesterol este acum Colesteronat.

Gama Vitamine şi Minerale Organice s-a mărit cu două produse noi: Zinc Complex şi Crom Complex. Zinc Complex are rolul de a da energie organismului şi contribuie la sinteza proteinelor şi a ADN-ului. Crom Complex este un produs 100% natural ce ajută persoanele cu glicemia ridicată, cât şi în curele de slăbit.

Investim continuu în calitate astfel încât, tu, clientul nostru, să fii mereu mulţumit de alegerea făcută, cât şi sănătos!

 

Macheta_VitamineMineraleOrganice_nou