Principalul organ cu rol de detoxifiere al organismului, care participă atât direct, cât şi indirect este ficatul. Astfel că, orice tulburare la nivelul acestuia poate produce un dezechilibru considerabil al organismului. De cele mai multe ori, afecţiunile ce apar la nivelul ficatului nu sunt depistate la timp.

Specialiştii în domeniu caută continuu metode de prevenire a afecţiunilor hepatice şi încearcă să îmbunătăţească tratamentele de specialitate. Potrivit acestora, problemele la nivelul mecanismului hepatic rămân în continuare alarmante în medicina tradiţională. În ciuda disfuncţiilor care apar, metodele şi practicile alternative s-au dovedit a fi eficiente în refacerea totală a mecanismului hepatic. Ficatul trebuie să depună un efort remarcabil pentru a descompune multitudinea de produse chimice, metale grele şi substanţe cancerigene care se pot acumula în ţesuturi.

Alga AFA – luptă împotriva afecţiunilor hepatice

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Pigmenţii verzi-albaştri din compoziţia sa stimulează producţia de Celule Stem adulte din organism, în timp ce polizaharidele din aceasta stimulează migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulară a ficatului. Celulele Stem sunt celule nediferenţiate, cu o capacitate extraordinară de multiplicare şi se pot transforma într-o varietate de celule diferenţiate, cum ar fi celulele hepatice. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, Celulele Stem au o capacitate de refacere mai scăzută şi devin mai vulnerabile la stresul oxidativ.

Astfel, Alga AFA este un bun drenor hepato-biliar şi ajută la refacerea ţesutului hepatic. Reprezintă un real ajutor persoanelor care suferă de diverse forme de afecţiuni ale hepatitei sau ale cirozei. Studiile au demonstrat că datorită conţinutului de acizi graşi, această minunată algă are o acţiune puternică de stimulare a producţiei de interferon, esenţială în vindecarea afecţiunilor hepatice. Rezultatele excelente au fost obţinute în urma administrării cu produse pe bază de Alga AFA. În plus, Alga AFA are rol de protecţie, prevenind mutaţiile, necrozarea celulelor tumorale hepatice şi stimulează producţia de enzime digestive. Asemenea Spirulinei şi Chlorellei, această algă eficace conţine o cantitate mare de clorofilă, iar odată ingerată, se comportă ca un antioxidant puternic şi un antiseptic natural.

Administrată în paralel cu tratamentele oncologice de specialitate, legate de afecţiuni ale ficatului, Alga AFA contribuie la atenuarea efectelor secundare severe, îmbunătăţind calitatea vieţii bolnavului.

Regenerarea celulară a ficatului cu Alga AFA

Alga AFA înglobează una din cele mai echilibrate formule de nutrienţi, deţinând în compoziţia sa 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. În comparaţie cu vitaminele sintetice, care absorb doar între 5%-25%, Alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97%. În plus, este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 şi betacaroten.

Un alt remediu natural care acţionează împotriva anomaliilor ficatului este redat de principiile active care întră în compoziţia Cicorii, stimulând secreţia biliară şi funcţiile hepatice. Cu alte cuvinte, aceasta este benefică în caz de hepatită, dischinezie biliară sau colici biliari. Alături de extractul de Cicoare, Alga AFA este considerată în momentul de faţă cel mai eficient remediu pentru regenerarea ficatului şi protejarea acestuia de acţiunea infecţiilor virale şi a intoxicaţiilor alcoolice sau de altă natură.

Cea mai complexă şi eficientă formulă pentru a trata natural şi rapid afecţiunile ce apar la nivelul ţesutului hepatic reuneşte principii active: Alga AFA, extract de Ganoderma, Spirulină, Chlorella, Armurariu, Ganoderma şi Anghinare.