Algele verzi albastre sunt recunoscute drept alimentele cu cel mai bogat conținut de nutrienți din lume. Datorită conținutului foarte bogat în vitamine, minerale, clorofilă și antioxidanți, acestea feresc organismul de boli și mențin pielea tânără.

Algele marine au proprietăți tonice, nutritive, revitalizante și curative și sunt recunoscute ca remedii naturale din cele mai vechi timpuri.

Afa Stem Complex de la Herbagetica conține 3 alge verzi-albastre cu efecte excepționale în regenerarea și revitalizarea organismului.

  1. Detoxifică organismul

Algele au capacitatea de a curăța organismul și de a facilita eliminarea toxinelor. Mai mult, acestea au capacitatea de a absorbi metalele grele din organism și de a le elimina prin intermediul tranzitului intestinal.

  1. Stimulează producția de Celule Stem

Celulele Stem sunt cele care au o capacitate foarte mare de multiplicare, putându-se reconstrui și regenera orice țesut sau organ din corpul uman.

Ficocianina şi clorofila conţinute, în proporţii diferite, de către aceste alge stimulează producţia de Celule Stem adulte din măduva spinării, precum şi migrarea Celulelor Stem adulte acolo unde este nevoie de ele pentru regenerarea organismului.

  1. Reglează glanda tiroidă

Algele sunt o sursă excelentă de minerale, printre care iod și seleniu, minerale esențiale pentru buna funcționare a glandei tiroide.

  1. Menține sănătatea inimii

Algele au capacitatea de a regla nivelul colesterolului, lucru ce ajută la menținerea sănătății inimii.

Acizii grași, proteinele și fibrele din compoziția algelor sunt de asemenea nutrienți benefici pentru o inimă sănătoasă și puternică.

  1. Crește capacitatea mentală și îmbunătățește memoria

Protejează integritatea structurală şi funcţională a celulelor neuronale, stimulând capacitatea de concentrare şi memorare şi conservând funcţia cognitivă odată cu înaintarea în vârstă.

Vitaminele din complexul B opresc atrofierea creierului.

  1. Îți oferă o piele sănătoasă și radiantă

Datorită conținutului foarte bogat în elemente nutritive esențiale, pielea își va menține aspectul tânăr și tonifiat pentru mai mult timp. Fito-nutrienții din alge cresc fluxul de sânge și dau o strălucire sănătoasă pielii.

  1. Crește imunitatea

Aceste alge stimulează producerea de anticorpi, precum și acțiunea celulelor imunitare împotriva celulelor infectate de viruși sau a celulelor canceroase. Mai mult, reduc acțiunea infecțiilor virale și bacteriene, precum și severitatea simptomelor de răceală şi gripă.

  1. Combate diabetul

Algele sunt un excelent reglator diabetic prin regenerarea pancreasului.

 

http://herbagetica.ro/afa-complex-promo.html