raceala, gripa, sanatate, cordyceps, ciuperca tibetana, devirox, imunitarimunitarechinaceea indiana, sistem respirator, inceftii respiratorii, sistem respirator, imunitar

lectura de 3 minute

Uitându-ne în jur, vedem că sezonul gripelor și al virozelor a început în forță chiar din mijlocul verii. 

Din fericire, de azi înainte suntem pregătiți să luăm viața în piept cu sănătate. Herbagetica îți aduce cele mai bune ajutoare în lupta cu răceala, gripa sau infecțiile respiratorii!

Extractul standardizat de ciupercă tibetană apare în scrierile medicale chineze de mii de ani. Miceliul Ciupercii Tibetane este bogat în nutrienți și componenți biologici activi, precum: acid cordicepic, acid glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu și calciu. Aceste substanțe fac din Ciuperca Tibetană un mijloc extraordinar de redare a sănătății și de creștere a vitalității organismului, îmbunătățind funcțiile respiratorii. 

Cordyceps Ciuperca Tibetană, Adio, tuse! Bun venit, sănătate!

Ciuperca Tibetană Herbagetica, dublu extract pentru cele mai puternice efecte 

Ceea ce diferențiază formula complexă Cordyceps Ciuperca Tibetană Herbagetica de alte produse de pe piață, este cel mai mare procent de standardizare (10% acid cordicepic, 30% polizaharide și 1% adenozină). Asta înseamnă că vei obține cele mai puternice și rapide efecte terapeutice.

Studiile clinice indică faptul că extractul standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană crește capacitatea de oxigenare a celulelor roșii ale sângelui. Această proprietate a Ciupercii Tibetane îmbunătățește funcțiile respiratorii., reduce oboseala, stresul oxidativ și îmbunătățește performanța fizică.

Un corp sănătos luptă mai ușor cu gripa și virozele, așadar susține-l în fiecare zi cu Cordyceps Ciuperca Tibetană Herbagetica.

 

Ce faci când răcești? Ia Devirox și fortifică-ți sistemul imunitar!

Adio, tuse! Bun venit, sănătate!, Devirox

Devirox Herbagetica are o formulă unică cu 12 extracte naturale intense, vitamine și minerale organice, organizate în vederea eliminării virusurilor, fortificării sistemului imunitar și protecției sistemului respirator. 

Astfel, această triplă funcție cu siguranță clasează Devirox Herbagetica în topul clasamentului, fiind un excelent antiviral, imunostimulator și protector pulmonar.

 

Adio tuse cu Echinaceea Indiană Herbagetica!

Adio, tuse! Bun venit, sănătate!, Echinaceea Indiana

Extractul standardizat Echinaceea indiană (Andrographis) are numeroase beneficii medicinale, fiind cel mai des folosită pentru afecțiuni ale căilor respiratorii superioare, răceli, gripe, tuse, dureri în gât, reglarea temperaturii corporale, fiind de asemenea, un suport excelent pentru sistemul imunitar.

Fii fără gripă! Susține-ți sistemul imunitar, combate simptomele gripei și răcelii și bucură-te de finalul verii așa cum se cuvine! Herbagetica vine în întâmpinarea ta cu extracte standardizate, 100% sigure și naturale, de nelipsit din rutina zilnică de sănătate! Păstrează-ți organismul sănătos și în sezonul gripelor și răcelilor cu Herbagetica și comandă chiar acum sănătate într-o capsulă.

Adio, tuse! Bun venit, sănătate!