Nu-i așa că te simți extraordinar? Faci deja mai multă mișcare, ai reușit să dai jos câteva kilograme, ești mult mai energică și te simți suficent de încrezătoare să probezi acea pereche de blugi care ți-au tot făcut cu ochiul în magazin. Te duci cu ei la cabina de probă, îi îmbraci, îți vin perfect pe picior și șolduri, dar când vrei să închizi fermoarul…HOPA! Nu merge☹

Ești în căutarea siluetei ideale, iar după atâta efort depus, burtica ta e tot acolo? Cu siguranță nu visezi la un „six pack”. Vrei doar să poți îmbraca orice rochie sau pereche de pantaloni, și să te simți sexy.

De ce scăpăm așa greu de burtică?

În ciuda eforturilor depuse, a orelor petrecute la sală și a dietei, este posibil să nu ai foarte mult noroc în obținerea unui abdomen plat. Acest lucru se datorează mai multor factori:

  • Lipsa de somn. Deficitul de somn cauzează o creștere a nivelului de grelină. Acesta este un hormon produs de stomac responsabil pentru stimularea apetitului, crește nevoia de a consuma mai multă mâncare și susține stocarea grăsimilor. Mai este numit și „hormonul foamei”.
  • Prea mult stres. Stresul cauzează secreția în exces al unui alt hormon, cortizol, „hormonul stresului”. Fiind responsabil pentru adaptarea corpului la stres, cortizolul încetinește anumite procese din corp pentru a redirecționa energia acolo unde este necesară. Prin urmare, rata metabolismului scade, iar grăsimile se ard mult mai încet.
  • Mâncarea nepotrivită. Semipreparatele și mâncarea de tip fast food cresc nivelul de colesterol din sânge. Este indicat să eviți consumul de astfel de alimente și să încerci să își schimbi modul a servi masa, prin a mânca porții mai mici, de mai multe ori pe zi (5-6 mese/zi).
  • Echilibrul corp minte. Mișcarea și sportul neînsoțite de o stare mentală adecvată nu dau rezultate foarte bune. Poți petrece ore în șir la sală, dar ai nevoie de concentrare! Încearcă tipurile de exercițiu fizic care îți induc și un echilibru interior: yoga, ciclism, pilates sau aerobic.

Superstarurile arderii grăsimilor:             

Migdale. Toate tipurile de nuci conțin acizi grași și fibre, dar migdalele au concentrația cea mai mare. Acizii grași din migdale stimuleză arderea grăsimilor și îți accelerează metabolismul.

 

Ceai verde. Este una din cele mai eficiente soluții pentru a-ți stimula metabolismul și este și un puternic antioxidant.

 

Cereale integrale. Acestea sun bogate în fibre și îți țin de foame mai mult timp, astfel nu vei simți nevoia de a mânca mai des.

 

Ciocolată neagră. Stresul este unul dintre factorii care încetinesc metabolismul și favorizează stocarea grăsimilor în organism. Surprinzător, deși este dulce, ciocolata neagră ajută la arderea grăsimilor.

 

                                                                                       

Superstarul Herbagetica: Pachetul Slim Ferox

Acest pachet a fost conceput special pentru a veni în ajutorul celor care se confruntă cu o burtică încăpățănată de care nu reușesc să scape. Pachetul conține 2 produse ce se completează reciproc pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Perfect Slim este un produs de slăbit unic datorită fibrelor alimentare şi al principiilor active din plante, care ajută la scădere în greutate într-un mod natural, prin detoxifierea gradată şi revigorarea organismului. Perfect Slim este conceput în mod special pentru reducerea grăsimii abdominale.

Al doilea produs, Aloe Ferox vine în completarea primului produs datorită eficienței dovedite pentru scăderea în greutate. Este un detoxifiant puternic, mărește arderea metabolismului ce conduce la arderea caloriilor, inhibă apetitul alimentar și crește producția de colagen, oferind elasticitate pielii pentru ca aceasta să nu arăte inestetic după slăbitul rapid.

Pregătește-te să îți iei la revedere de la burtica ta urmând sfaturile noastre, iar blugii mult visați vor face parte din garderoba ta mai repede decât crezi!