Să previi o boală este mult mai uşor decât să o tratezi. Cu siguranţă este o expresie des întâlnităDar…ţinem cont de ea? De cele mai multe ori ne amintim de această expresie veche şi adevărată după ce răcim sau ne îmbolnăvim şi mereu ne spunem că data viitoare vom avea mai mare grijă.

De data aceasta vă vom prezenta o serie de produse 100% naturale pentru diverse afecţiuni ce pot fi luate preventiv, astfel încât să ocoliţi răceala şi alte afecţiuni, dar şi să faceţi faţă cu brio anumitor situaţii. Un aspect foarte important de care să nu uitaţi este că sănătatea se menţine la cote maxime împreună cu un stil de viaţă sănătos care se traduce prin o dietă sănătoasă şi mişcare.

Immunity Stem– Imunitatea este scutul sănătăţii oricărei persoane, indiferent de vârstă. Dacă acest scut este atacat de viruşi apar răcelile, precum şi alte afecţiuni. Pentru acestea, este recomandată o cură de imunizare a organismului. Această cură este recomandată pentru o perioadă de 3 luni, de preferat în perioada iulie-septembrie. De ce să fac o cură de imunizare în plină vară când fructele şi legumele pline de vitamine sunt la orice pas? Într-adevăr, aşa este dar organismul nu poate asimila tot ce are nevoie din alimentaţie, drept urmare suplimentele alimentare sunt o variantă organică şi naturală. Un lucru ce este important este că Immunity Stem poate fi administrat atât copiilor (4-8 ani şi 9-13 ani), cât şi adolescenţilor (14-18 ani).

Memory Stem– Cine a zis că memoria şi concentrarea nu poate fi pregătită de dinainte pentru perioadele aglomerate? Mai ales în cazul elevilor (9-13 ani şi 14-18 ani), studenţilor şi a persoanelor ce trec prin perioade intense de studiu. După vacanţă este mai greu să te reacomodezi cu orele de studiu, teme, dead-line-uri. Aşadar, recomandăm o cură de 3 luni cu Memory Stem, acesta ajută pentru concentrare şi memorare, regenerează celular sistemul nervos.

Ca+Mg+Se+Si cu Alga AFAComplexul de vitamine şi minerale organice, aşa cum mai este cunoscut, este recomandat împotriva oboselii, favorizează asimilarea calciului şi consolidează sistemul osos, este un bun vitaminizant (datorită vitaminelor conţinute: B1, B2,B3, B5, B6 şi B7). O cură de vitamine şi minerale organice este benefică, ajutând organismul în special pentru sezonul rece.

Toate aceste produse 100% naturale au ceva în comun: Alga AFA, cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem, fiind unul dintre alimentele naturale cele mai bogate în nutrienţi de pe Pământ.

Ce este mai important? Să previi sau să tratezi? Aveţi grijă de sănătate, indiferent de anotimp!

banner blog