Afectiunile articulare devin tot mai des intalnite si auzim la fiecare pas ca un apropiat de-al nostru are probleme. Oare putem gasi in natura un ajutor pentru a trata afectiunile articulare? Da, putem gasi! Produsul 100% natural Articular STEM stimuleaza productia de celule stem adulte, stimuleaza refacerea tesuturilor cartilaginoase din articulatii, este un bun antiinflamator articular, calmant al durerii si combate procesele degenerative.

Articular STEM este un bun adjuvant in artrita si poliartrita reumatoida, reumatism degenerativ (termeni sinonimi: osteoartrita sau osteoartroza), polimialgie reumatica, artrita psoriazica, bursita, tendinita.

Articular Stem face parte din categoria stimulatorilor 100% naturali ai celulelor stem avand in compozitia sa renumita alga AFA. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte).

Alga AFA este o raritate verde-albastra a naturii, deoarece exista intr-un singur loc in lume unde creste in cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp ce o alta  categorie de substante continute de alga AFA (polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Stimulatorii de celule stem ajuta la refacerea tesutului colagen din finele cartilaje din articulatii, afectate de procesele degenerative specifice anumitor forme de artrita.

In acest produs Alga AFA este asociata cu Extractul de Coaja de salcie, Chlorella si Spi­rulina. Toate componentele din Articular STEM au efecte antiinflamatoare articulare, favorizeaza mentinerea si recapatarea mobilitatii articulare, diminueaza durerea articulara. Stimulatorii de Celule STEM ajuta la refacerea tesutului de colagen din finele cartilaje din articulatii, afectate de procesele degenerative specifice anumitor forme de artrita.

Chlorella contine o cantitate uriasa de clorofila. Are peste 20 de vitamine si minerale, calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E si K, biotina, inositol, si acid folic. Toate componentele din Articular Stem au efecte antiinflamatoare articulare, favorizeaza mentinerea si recapatarea mobilitatii articulare, diminueaza durerea articulara.

Produsul Articular STEM este excelent datorita extractelor din plante 100% naturale pe care le contine in compozitia sa. Inca o data natura ne-a aratat ce puteri miraculoare are.