5 extracte naturale pentru slăbit și detoxifiere

Slabit si detoxifiere cu 5 extracte naturale. Suntem în sezonul de vară, în care vrem să ne simţim libere și încrezătoarea în pielea noastră! Dar, cu siguranță, fiecare dintre noi are câte o zonă a corpului care nu ne mulțumește în totalitate. Fie că vorbim de burtică, celulită, colăcei în jurul șoldurilor sau repetenţiei de apă, toate acestea ne pot împiedica să ne simțim bine în pielea noastră.

Dar, cu puțin ajutor natural putem combate aspectele siluetei care nu ne mulțumesc, prin a consuma extracte și plante dedicate pentru slăbit și detoxifiere. Iată care sunt:

Cicoarea

Cicoarea este o plantă foarte bogată în inulină, un tip de fibre pe care organismul uman nu îl digeră. Cicoarea și fibrele sale acționează ca un prebiotic, adică hrănesc bacteriile bune din tractul digestiv și intestine. Aceste bacterii au rolul de a reduce inflamația, de a combate acțiunea bacteriilor dăunătoare și de a crește absorbția minerală a intestinelor.

Pentru persoanele care doresc să scadă în greutate, suplimentarea dietei cu Cicoare reglează apetitul și scade pofta de mâncare pentru că oferă senzația de sațietate mult mai repede. Drept urmare, va scădea aportul caloric care va duce la reducerea în greutate. Unele studii, arată că Cicoarea are și efectul de a reduce secreția de grelină, hormonul foamei, deci automat, nevoia de a mânca mult va fi mult mai mică.

Alga Kelp

Alga Kelp este un tip de algă brună foarte bogată în minerale, vitamine și antioxidanți. Pentru scăderea în greutate, alga Kelp are rolul de a:

  • Stimula arderea grăsimilor, ajutând astfel al reducerea grăsimii abdominale. Fibrele din Kelp, precum și unele polizaharide, se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism.
  • Stimulează activitatea glandei tiroide prin producția de hormonilor tiroidieni specifici, astfel alga Kelp ajută la scăderea în greutate

Cozile de cireșe

Extractul din cozi de cireșe este un ingredient eficient pentru eliminarea toxinelor din corp. Are un complex bogat de antioxidanți, compuși antiinflamatori și flavonoizi care ajută la drenarea limfatică, și eliminarea toxinelor.

Pentru că reduce semnificativ acumularea de țesut adipos, cozile de cireșe pot reduce celulita și efectul neplăcut de coajă de portocală. Este foarte bine de combinat în diete, pentru a ajuta și la refacerea aspectului pielii după scăderea în greutate.

Aloe Ferox

Aloe Ferox este o plantă din familia Aloe, foarte des folosită de către persoanele care doresc să slăbească natural, pentru a că are o acțiune intensă detoxifiantă. Eficiența să pentru scăderea în greutate este asigurată prin 4 acțiuni majore ale Aloe Ferox:

  • Detoxifică, curăță colonul, ducând la scăderea în greutate
  • Crește acțiunea metabolismului pentru a arde mai repede și eficient caloriile
  • Scade apetitul alimentar
  • Crește producția de colagen, dă elasticitate pielii, și previne formarea de vergeturi ca urmare a scăderii drastice în greutate.

Spirulina

Spirulina este o algă verde care aduce un aport mic de calorii, dar este bogată în proteine. Are proprietăți antiinflamatoare, scade apetitul alimentar, crește arderea grăsimilor și scade reglează valorile glicemiei și ale tensiunii arteriale. Toate aceste efecte reunite de un singur extract, spirulina, contribuie la scăderea în greutate.

Sanatate inveti, sanatate primesti

Sănătate înveți, sănătate primești!

Răspunde corect la întrebările noastre legate de sănătate și poți câștiga unul din zecile de premii.

Fiecare articol de blog care este inclus în concurs vine acompaniat de o întrebare dedicată. Răspunde aici pentru acest articol. 

Urmărește-ne pe pagina de Facebook oficială Herbagetica pentru a răspunde la min. 5 întrebări care te vor duce în tragerea la sorți.