„Era zi de mare bucurie în 24 ianuarie! Purtam haine românești, fluturam tricolorul și încingeam Hora Unirii…Ce mândri eram că suntem români!” așa povestește doamna Elena despre Ziua Unirii Principatelor. Se întâmpla la 24 ianuarie 1859, atunci când Alexandru Ioan Cuza a fost ales domnitor al Moldovei și al Țării Românești, în primul pas ce urma să construiască o națiune unită.

Mândri erau atunci de România, mândri suntem și noi acum! Credem în frumusețea românească, în simplitate, în trecut, dar și în viitor! Te invităm și pe tine să sărbătorești tradițiile și să descoperi inovația, iar pentru asta, am creat pentru tine un CONCURS special.

În perioada 16-25 ianuarie 2015, plasează orice comandă pe site-ul www.herbagetica.ro și vei intra în tragerea la sorți pentru un premiu 100% românesc: o ie lucrată manual și un pachet de suplimente organice.

Pentru a susține meșteșugurile locale, vă dăruim o ie creată de Ela Hand Made. Un design unic, inspirat din portul popular din Țara Bârsei, lucrată din in topit și cu detalii țesute manual.

În pachetul de suplimente organice am pus Cozi de cireșe, un excelent depurativ și Siliciu Organic, produs ce susţine sănătatea pielii, a părului, a unghiilor, stimulând producţia de colagen. Pentru că în sezonul rece ai nevoie de întărirea imunității, am pus în pachet și Complexul Organic Ca+Mg+Se+Si cu Alga AFA. Această algă stimulează procesul de regenerare celulară. Poți afla mai multe despre produse aici: http://herbagetica.ro/organice.html

Încearcă produsele Herbagetica și redescoperă cum sănătatea creează frumusețe!