Rochițele de vară au ieșit la purtat, iar costumul tău de baie abia așteaptă să îl scoți la plajă. Este sezonul în care vrei să te simți bine în pielea ta și să o și arăți. Dar, realistic vorbind, fiecare dintre noi are câte o nemulțumire legată de aspectul său fizic, și majoritatea ne dorim, în special, să scăpăm de acele câteva kilograme în plus.

Iată 12 trucuri pe care le poți adopta pentru a obține silueta dorită în acestă vară:

 1. Cea mai importantă masă a zilei: micul dejun. O masă bogată în proteine și fibre ajută organismul să slăbească și îți oferă energia necesară pentru o zi activă
 2. Mănâncă alimente bogate în proteine. Acestea solicită mult mai multă energie din partea organismului, pentru a fi digerate. De asmenea, ajută și la menținerea sănătății musculare pe durata unei diete și susțin metabolismul.
 3. Dormi minim 8 ore pe noapte. Studii multiple au demonstrat faptul că persoanele care dorm suficient slăbesc mai ușor și reușesc să își mențină o greutate adecvată.
 4. Mini – workouts. Stimulează-ți zilnic metabolismul prin mișcare și sport.
 5. Consumă alimente bogate în fibre. Acestea sunt sățioase și în același timp au puține calorii. Un foarte bun exemplu în acest caz este brocoli.
 6. Planifică-ți mesele din timp. Pentru a te asigura că menții o dietă corespunzătoare este important să îți faci un plan cu mesele zilnice și să te asiguri că ai ingredientele necesare.
 7. Ovăzul se digeră foarte încet, astfel îți menține senzația de sațietate mai mult timp și nu simți nevoia de a mânca așa des. Este foarte bun ca mic dejun.
 8. Bea mai multă apă. Senzația de sete poate fi confundată cu cea de foame, prin urmare este o idee bună să bei un pahar cu apă când simți că îți este foame. De asemenea, este foarte important să bei minim 2L de apă pe zi.
 9. Transformă naveta către locul de muncă într-o ședință de sport. Mergi cu trotineta, bicicleta sau chiar pe jos. Astfel îți vei stimula metabolismul și te va ajuta să slăbești.
 10. Redu mesele servite la restaurant. Multe preparate conțin ,în exces, sare, zahăr sau ulei. Prin urmare, este indicat să eviți să mănânci în oraș.
 11. Alege cereale integrale. Înlocuiește orezul alb cu cel brun, iar în loc de pastele generice găsite în magazin, alegele pe cele integrale. Cerealele integrale conțin mai multe fibre, proteine și vitamine din gama B.
 12. Mănâncă mai încet. Acordă-ți timp suficient când mănânci pentru ca procesul de digestie să se desfășoare corespunzător. De asmenea, durează în jur de 20 de minute până când corpul tău simte senzația de sațietate.

Pentru un plus de ajutor în obținerea rezultatelor dorite este indicată și o cură de detoxifiere. Cel mai puternic detoxifiant este Aloe Ferox. Acesta ajută organisumul să ardă mai multe calorii, inihibă apetitul alimentar și stimulează producția de colagen. Acesta se poate folosi în combinație cu extractul de cicoare un foarte bun inhibator al poftei de dulce, care ajută nu numai la reducerea porțiilor de mâncare, dar și la eliminarea toxinelor în organism.

Și cel mai important, nu uită să te bucuri de vară!