Vara e după colț…la propriu! Începe sezonul vacanțelor, al distracțiilor în aer liber și cu siguranță îți dorești să arăți bine și, mai important, să te simiți bine. Te-ai gândit cumva la o cură de detoxifiere?

Acumulare toxinelor în organism influențează negativ atât sănătatea fizică, cât și cea mentală. Simptomele resimțite ar fi oboseala cronică, insomnia, sensibilitate crescută la anumite alimente sau substanțe chimice, dureri de cap sau boli cronice.

Principalele cauze ale acumulării de toxine sunt:

 • Alimentația nesănătoasă
 • Apa din surse nesigure
 • Produse de igienă personală
 • Mediul înconjurător
 • Stresul și gândirea negativă

O cură de detoxifiere, respectată corespunzător, atrage după sine multiple beneficii pentru detoxifierea organismului, îmbunătățirea stării de spirit și a nivelului de energie.

Nu te-ai convins? Iată la ce te ajută o detoxifiere corectă:

 1. Eliminarea toxinelor din organism. Expunerea pe termen lung afectează metabolismul și rezistența sistemului imunitar. Toxinele sunt ”găzduite” în celulele și țesuturile organismului, inclusiv în creier.
 2. Prevenirea bolilor cronice. Toxinele din mediul înconjurător determină apariția a numeroase boli. Deși organismul uman are un mecanism propriu de detoxifiere, de multe ori, acesta nu este suficient de puternic pentru eliminarea toxinelor și necesită ajutor.
 3. Îmbunătățirea sistemului imunitar. Un sistem imunitar compromis, crește sensibilitatea la boli și infecții. O detoxifiere regulată întărește rezistența organismului.
 4. Pierdere în greutate. Toxinele pot influența capacitatea organismului de a arde grăsimile, astfel se pot acumula kilograme în plus. Diabetul, bolile de inimă și problemele de tenisune sunt direct influențate de greutatea corporală.
 5. Încetinirea procesului de îmbătrânire prematură. Detoxifirea reduce cantitatea de radicali liberi din organism, precum și a metalelor grele, acestea fiind parțial responsabile pentru îmbătrânirea organismului. Detoxifierea crește capacitatea organismului de a absorbi nutrienți, antioxidanți și vitamine.
 6. Îmbunătățirea calității vieții. În termeni simpli, organismul nu funcționează corespunzător când este încărcat de toxine. Simptomele frecvente sunt durerile articulare, migrenele, problemele digestive, dereglările de somn sau energia scăzută.
 7. Creșterea nivelului de energie. După detoxifiere, calitatea somnului este îmbunătățită și astfel crește nivelul de energie. Stările de depresie se amelioreză, se instaurează o stare de bine și bună dispoziție.
 8. Contribuie la îmfrumusețarea pielii. Substanțele nocive din alimente sau din mediul înconjurător afectează aspectul pielii. Detoxifierea ajută la acnee, întărește unghiile și părul.
 9. Echilibru mental și emoțional. Când toate sistemele din organism funcționează corespunzător, starea de bine și modul de gândire sunt influențate pozitiv, iar acuratețea mintală și viteza de reacție cresc.
 10. Restabilirea echilibrului în organism. Sistemul digestiv, sistemul nervos și secrețiile hormonale funcționează concomitent. În cazul unui exces de toxine, aceste sisteme nu se mai sincronizează, prin urmare, se instaurează un dezechilibru în organism.

Cum ne detoxifiem organismul corect?

Cum s-a menționat anterior, o cură de detoxifiere corectă duce la rezultate pozitive și multiple îmbunătățiri ale sănătății organismului. Prin urmare, recomandăm un pachet complet de detoxifiere: Detox Total de la Herbagetica.

Acest pachet conține 3 produse alese pentru asigurarea unei cure complete de 60 de zile: Chlorella, Detox Activ și Zeolit Detox.

Chlorella este o algă verde-albastră, unicelulară, ce crește în apele dulci și conține cea mai mare cantitate de clorofilă din regnul vegetal. Datorită clorofilei și numeroaselor vitamine, minerale și oligoelemente conținute, are un spectru mare de acțiune. În primul rând, ajută la prevenirea și combaterea tumorilor și susține purificarea sângelui și țesuturilor, oferind totodată și o mai bună oxigenare a organismului.

Administrare: 1 capsulă / zi, dimineața

Zeolitul poate fi considerat o „sită moleculară” pentru organism, datorită structurii sale complexe fiind capabil să lege şi să elimine substanţele toxice. Folosirea Zeolitului în terapie este o tradiţie cu o vechime de câteva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important în medicina Ayurveda (medicina tradiţională indiană) şi în medicina tradiţională chineză, dar şi în medicina populară rusească. Este recomandat, pentru detoxifierea colonului.

Administrare: 1 capsulă / zi, prânz

Detox Activ, prin acţiunea sinergică a plantelor conţinute, reprezintă un sprijin excelent pentru persoanele care doresc să scadă în greutate. Cu Detox Activ se obţin rezultate excelente pentru slăbitul rapid, însă principalul rol este echilibrarea pe cale naturală a organismului, prin eliminarea toxinelor la nivel celular.

Administrare: 1 capsulă / zi, la seara

Recapătă-ți vitalitatea și energia!