Turmericul este un binecunoscut condiment indian, extras din rădăcina plantei de Curcuma longa, ale cărui beneficii asupra sănătății organismului sunt absolut uimitoare. Curcumina este cea care îi conferă turmericului culoarea galben-portocaliu, iar oamenii de știință îi atribuie acestei substanțe efectul medicinal vindecător.

Acesta și-a dovedit eficiența și în domeniul frumuseții, având o sumedenie de beneficii asupra pielii și a părului.

Curcuminul este renumit atât pentru conținutul său bogat în antioxidanți, cât și pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antibacteriene.

Curcumin95 C3 complex este un extract standardizat din Curcuma longa cu minim 95% curcuminoide, unul dintre cele mai puternice și intense extracte din lume.

Îți prezentăm 10 beneficii ale produsului Curcumin95 C3 complex pentru frumusețe:

1. Efect antibacterian

Curcuminul este folosit de generații pentru efectul său antibacterian. Conținutul unei capsule de Curcumin95 C3 complex se poate folosi pentru a vindeca mici tăieturi și arsuri. Acesta ajută la vindecarea rănilor și ține la distanță infecțiile bacteriene.

2. Agent anti-aging

Curcuminul este un veritabil agent anti-aging. Datorită conținutului extrem de bogat în antioxidanți, vitamine și minerale, acesta hrănește pielea, conferind un aspect tânăr și plin de strălucire.

3. Reduce părul facial

Aplicat zilnic, curcuminul reduce semnificativ creșterea părului facial, care este o problemă extrem de delicată pentru multe femei.

4. Îmbunătățește elasticitatea pielii

Extractul de curcumin ajută pielea să-și mețină aspectul tânăr și proaspăt. Datorită conținutului său bogat în antioxidanți, acesta este un ingredient valoros și pentru măștile cosmetice, contribuind la regenerarea de noi celule și menținând elasticitatea pielii.

5. Reduce pigmentarea pielii

Dacă te confrunți cu pigmentarea sau o culoare neuniformă a tenului, poți să apelezi cu incredere la extractul de curcumin. Acesta este o soluție eficientă pentru reducerea pigmentării pielii și chiar uniformizarea nuanței tenului.

6. Ține sub control mătreața și căderea părului

Extractul de curcumin este o soluție eficientă și în ceea ce privește sănătatea și frumusețea podoabei capilare.

7. Reduce excesul de sebum

Extractul de curcumin este un adevărat elixir pentru femeile cu ten gras.

Conținutul unei capsule de Curcumin95 C3 complex se amestecă cu pudră de lemn de santal și suc proaspăt de portocale. Mixtura obținută se aplică pe tenul curat și se lasă să acționeze timp de 10 minute, apoi se curăță tenul cu apă călduță.

8. Reduce vergeturile

Curcuminul este un real ajutor și în ceea ce privește estomparea vergeturilor, care sunt o mare bătaie de cap pentru multe femei. Conținutul unei capsule de Curcumin95 C3 complex amestecat cu ulei de cocos se aplică pe pielea afectată prin mișcări circulare și se lasă să se usuce, apoi se clătește cu apă din abundență. Aplicat zilnic, acest amestec oferă pielii, pe lângă reducerea vergeturilor mai multă fermitate și elasticitate.

9. Vindecă acneea

Curcuminul ține acneea la distanță și mai mult de atât ajută la vindecarea ei. Se poate folosi sub formă de mască, alături de iaurt, apă de trandafiri sau suc de citrice. Aplicată cu regularitate, această mască ajută atât la vindecarea acneei, cat și la îndepărtarea impurităților.

10. Tratează călcâiele crăpate

Se face o mixtură din conținutul unei capsule de Curcumin95 C3 complex și ulei de ricin și se aplică pe pielea crăpată a călcâielor sau pe orice zonă uscată a pielii. Acest remediu ajută atât la tratarea pielii crăpate, cât și la menținerea hidratării pielii.

http://herbagetica.ro/curcumin95-c3complex-60cps.html