La Mulți Ani tuturor! 2016…an nou, plin de elan, idei noi de pus în practică. Ce planuri aveți pentru acest an? Cu siguranță pe lista voastră se află sănătatea, fericirea și starea de bine.  La început de an, după o perioadă culinară bogată, o cură de detoxifiere este mai mult decât bine venită.

Tot mai des în articolele medicale și revistele de lifestyle întâlnim aceste 3  denumiri: toxine, detoxifiere, slăbit. Ordinea nu este aleatorie. Toxinele se acumulează în organismul fiecăruia, indiferent de sex sau de vârstă. Pentru a scăpa de acestea este necesar o cură de detoxifiere a cărei rol este de a curăţa organismul. După această etapă urmează cura de slăbire. Însă,multe persoane se opresc după cura de detoxifiere asociind-o cu o cură de slăbire. Faptul că scăpaţi de câteva kilograme în urma curăţării organismului nu înseamnă că aţi slăbit. Aceste kilograme reprezintă, de fapt, eliminarea toxinelor şi nu a kilogramelor nedorite.

Ce este detoxifierea? Detoxifierea sau detoxul este o perioadă în care metabolismul este pus pe repaus, perioadă în care i se dă posibilitatea să consume energie şi pentru alte procese dându-i astfel oportunitatea de a se curăţa de tot ce înseamnă digestie. Digestia, precum şi metabolizarea substanţelor hrănitoare reprezintă 70-80% din energia consumată în mod obişnuit. Dacă acest proces îl uşurăm prin detox, această energie va putea fi folosită în alte direcţii. Aşadar, detoxifierea este un proces de scurtă durată ce are scopuri precise, fiind un fel de a restarta organismul.

Beneficiile unei cure de detox? Acestea sunt numeroase, mai jos vă enumerăm 10 dintre acestea, 10 beneficii esențiale:

1. Explozie de energie

2. Eliminarea reziduurilor din organism

3. Slăbire sănătoasă

4. Sistem imunitar mai puternic

5. Piele strălucitoare

6. Îmbunătățirea aspectului părului

7. Respirație proaspătă încă de dimineață

8. Ajută la dispariția mirosurilor corporale

9. Gândirea clară

10. Efecte anti-îmbătrânire

Un aspect esențial de luat în calcul: nu faceţi din curele de detoxifiere un stil de viaţă! Tot ce este dus la extrem, inclusiv curele, pot crea, mai apoi, probleme digestive.

Pentru rezultate optime recomandăm pachete 100% naturale ce ajută organismul în procesul de detoxifiere! Alege să fii suplă, feminină, iubită în 2016!

2016_slabitsidetox