Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

BERBERINA BIO ACTIVA

60 capsule

In stoc

Reglează colesterolul, trigliceridele și glicemia. Stimulează activitatea metabolică. Are efect antimicrobian intestinal.

6600 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

 

Berberina este un extract folosit cu tradiție în medicina Chineză și Ayurvedică, de aproximativ 5.000 de ani. Berberina este extrasă din scoarța arbustului de Berberis aristata, sub formă de extract premium standardizat cu 97% Clorură de Berberină (HCL).

 

 

Beneficii:

 • Reduce valorile glicemiei

 • Reduce valorile trigliceridelor plasmatice

 • Hipoglicemic

 • Antifungic, antimicrobian intestinal

 • Aduce valorile colesterolului la un nivel normal


Studii recente au confirmat proprietățile medicinale remarcabile ale Berberinei de a reduce valorile glicemiei, de a regla nivelul de colesterol și trigliceride, de a reduce greutatea corporală și de acționa ca antimicrobian intestinal.

Produsul Berberina Bio-activă are în compoziția sa Berberină pură, premium, cu puritate foarte mare, standardizată 97% - 300 mg/cps. Puritatea ridicată de 97% asigură calitatea superioară a extractului prin care se garantează efectele fitoterapice ale Berberinei: reducerea glicemiei, a colesteorului, a trigliceridelor, a greutății corporale sau efectul antimicrobian.Puritatea ridicată de 97% face Berberina să fie acceptată ușor de către organism și se ușor de asimilat.

Extractul de Berberină este asociat cu extractul de Armurariu (Sylibum marianum) care are rolul de a inhiba acțiunea proteinei P-Gg (P-Glicoproteina), care în mod uzual împiedica absorbția Berberinei. Prin acest efect extractului de Armurariu, poate crește biodisponibilitatea Berberinei cu 70%.

Având o biodisponibilitate ridicată, produsul Berberină Bio-activă este absorbit cu ușurință la nivel intestinal, devenind disponibil pentru a fii utilizat de către organism. Dacă Berberina ar fi avut un nivel slab de biodisponibilitate atunci și nivelul de absorbție în organism ar fi fost scăzut și implicit și efectele benefice ar fi fost mult mai slabe.

Produsul Berberină Bio-activă este ambalat în capsule gastrorezistente care protejează extractul premium de Berberină de aciditatea sucului gastric, asigurând astfel, absorbția produsului la nivel intestinal.

 

Ingrediente:

Extract 40:1 de Berberină (Berberis) standardizat cu 97% Clorură de Berberină................. 300 mg 

Extract 4:1 de Armurariu   (Silybum marianum)......................100 mg   

Capsula vegetala gastrorezistenta

 

Adjuvant în:

  • Sindrom metabolic

  • Diabet

  • Colesterol ridicat

  • Trigliceride ridicate

  • Candida

  • Declin cognitiv

  • Viroze

  • Infecții bacteriene

  • Gută

 

Calitatea premium a extractului de Berberină, cu puritate 97%, asociera sa cu extractul de Armurariu și capsula gastrorezistentă acținează singergic pentru biodisponiblitatea și absorbția ridicată a produsului Berberină Bio-activă.

 

Berberina Bio-activă exercită multiple beneficii asupra organismului și susține reglarea unor procese esențiale din corp:

 • REGLEAZĂ GLICEMIA. Berberina reglează modalitatea prin care organismul folosește zahărul din sânge. Stimulează absorbția glucozei în sânge, crește sensibilitatea la insulină, stimulează descompunerea zaharurilor din celule și reduce producția de glucoză în ficat.
 • ACTIVEAZĂ AMPK. Berberina activează AMPK (proteina kinaza activată), o enzimă care controlează modul în care energia este produsă de organism și utilizată de către celule. Activând această enzimă, berberina reduce valorile colesterolului, trigliceridelor, glucozei și crește nivelul de energie.
 • REDUCE GRĂSIMEA CORPORALĂ. Berberina inhibă depunerea de grăsime pe țesuturi și reglează activitatea hormonilor responsabili pentru apetit, pentru stocarea grăsimilor sau pentru producția de energie: insulină, leptină și adiponectină.
 • ARE EFECT ANTIMICROBIAN INTESTINAL. Berberina reduce suprapopularea intestinelor cu bacterii dăunătoare prin a deteriora structura bacteriilor, oprind în acest mod multiplicarea acestora.

 

Cine are nevoie de Berberina Bio Activa?

 

Persoanele care folosesc cel mai frecvent Berberină Bio-activă au diabet, hipertensiune arterială, nivelul colesterolului ridicat sau alte grăsimi în sânge.

Berberina Bio-activă reduce nivelul zahărului din sânge la persoanele cu diabet. De asemenea, unele cercetări sugerează că administrarea a 500 mg de berberină de 1-2 ori pe zi timp de până la 3 luni poate controla eficient glicemia.

Există dovezi că Berberina Bio-activă scăde nivelului de colesterol. Luarea a 500 mg de berberină de 1-2 ori pe zi timp de 3 luni reduce colesterolul, colesterolul cu densitate joasă (LDL sau „rău”) și nivelul trigliceridelor la persoanele cu colesterol ridicat.

 


Produs notificat de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr. 14424/03.02.2021.

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 40:1 de Berberină (Berberis) standardizat cu 97% Clorură de Berberină                                  300 mg  
Extract 4:1 de Armurariu   (Silybum marianum)                                          100 mg  

AdministrareAdministrare                                    câte 1-2 capsule pe zi.                                     capsula vegetala

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauţii:A se administra cu prudență în timpul alăptării și persoanelor diabetice. Poate interacționa cu unele antiinfecțioase (metronidazol) sau cu contraceptivele orale la administrare concomitentă.

Contraindicații:Contraindicat copiilor și femeilor în primul trimestru de sarcină, precum și în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: BERBERINA BIO ACTIVA

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

13800 LEI

MAGNEZIU ORGANIC

MAGNEZIU ORGANIC

1700 LEI